bloglovin

:D

Första jobbedagen denna vecka avklarad :) Fick va ute på Santa Marias lager idag. Finns Produktionen, K1an och Lagret. Jag personligen älskar att va på K1an :) Variation på roterandet. Lagret var verkligen inte spännande idag, mest pga av att det bestod av att vänta på lådor och sen stapla dom. Arbetet i sig var absolut inte mig emot men jäklar vad långsamt det gick... Jaja ny dag imorrn med nya tag :) Ska va på lagret imorrn oxå enligt datorn iaf, så vi får se om det inte dyker upp ändringar.

Nu är min pärla lämnad hos glasdoktorn... Får tillbaka henne imorrn :) Förhoppningsvis fin som tusan igen :)
Ska skämma bort henne med ett par nya lampor till framlyktorna imorrn oxå ;)

Klippte gräset idag :D Första gången JAG gjorde det på denna tomt haha. Spåren efter mig avr defintivt inte raka... men jag klippte allt iaf :)

Nu ska jag njuta utav den sista biten cheesecake :D

Ciao!

Host och snörvel

Men betydligt bättre idag så blir jobb imorrn :)
Bemanningschefen ringde och skulle höra hur det var med mig men kunde inte hålla sig för skratt för min röst är lite skum nu haha.

Har putsat alla fönster idag :) Gjorde så gott jag kunde iaf... Alla fönster går nämligen inte att öppna... Har även fixat tvätten så den är klar. Nu hämtar jag andan lite... (blir alldeles matt när jag inte är helt frisk). Sen ger jag mig nog på dammsugaren oxå...

Grabbarna är ute och fixar med nya garagetaket. Är nog strax klart ser det ut som iaf :)

Skum bild haha men dom sågar brädor iaf...


Är fruktansvärt sugen på att åka till FCT. Får någ bli en vända dit i eftermiddag :) Kanske kan få med mig älskling. Måste även köpa ny framlampa till min kära bil... Hon är enögd :(, upptäcktes igår... Suck! Men det är ju snabbt fixat :) På onsdag så får hon även en ny framruta :D

Cheesecaken igår blev lyckad :D Lika gott som jag föreställt mig :D Och jag tror den uppskattades ;)

Den såg lite finare ut när den var nygjord ;)

Nähe om man kanske ska leka lite med slangen.... ;)
Ciao!

Liiiite piggare :)

Mår lite bättre idag, inte ont i halsen men har börjat hosta istället. Och näsan är allra värst... Bara rinner och rinner... Och rinner det inte så är det tvärstopp.. Och jag får panik när jag inte kan andas.... Så jag och nässprayet är bästa vänner för tillfället :)

Varit fruktansvärt uttråkad idag... Så bakade en cheesecake :D Den ska ätas ikväll. Aldrig gjort det innan... Men smeten var väldigt god så hålelr tummarna :) Fick bli en Toblerone Cheesecake :D Älskar det!!

Middagen avklarad. Fick bli min kycklinggryta :) Dom åt dubbla portioner idag med så jag tror att det var gott ;)

Nu blir det lite slappe igen... Väntar besked från bemanningen om det blir jobb imorrn eller hur det blir... Är gärna hemma 1 dag till så man har chans att bli frisk.... Får se :)

Ciao!

Usch och tvi och blä...

Jag är sjuk :( Fick gå hem från jobb... Dom ville inte ha mig där för kan ju smitta...

Jaja...

Har satt mig vid den stora datorn nu och tänkte jag ska spela lite sims3. HAr fixat massa nya saker till det :) Sen kommer svärföräldrarna för svärfar och Johan ska bygga garagetak. Svärmor är oxå sjuk... Så vi får nog inta soffan och bara ta det lugnt :).



Sjukar mig nog från Arca imorrn... För tillfället känns det som att jag inte orkar... Ska se hur det är om ett par timmar.... Vill ju va frisk så jag orkar med veckan på Santa Maria....

Ska spela lite nu... Ha det bra :)
Ciao!

Blä!

Vakna imorse och mådde alllt annat än bra... Tror jag är sjuk :( Det har jag verkligen inte tid med att va...

Igår hitta jag och pappa lite svamp :) Får se om jag kommer på nåt skoj att göra med dom eller om jag jag bara ska steka dom i massa smör och sen njuta ;)

Hann även färga mitt hår igår :) Så nu är det chokladbrunt :) Nöjd som tusan.

På kvällen när Johan kom hem så åt vi tacos, och sen gick vi på bio och såg Toys Story 3 i 3D, skoj som tusan var den :)

Snart dax att bege sig till jobb... Se vad dom säger, kanske blir hemskickad igen...

Ciao!

Svamp-dax

Då var det dags för den traditionella svampdagen :D Dagen då jag och pappa har en dag i skogen och plockar kantareller :D. Har blivit tradtion att vi åker iväg.
Skulle varit iväg tidigare men jag har jobbat massa och han har jobbat... Så IDAG äntlige är vi båda lediga :D

Dags att byta om till svampplockarkläder :D

Ciao!

:D

Frisören var jätteduktig!! Klippte bara bort det allra slitnaste och jämna till lite :D Förlora kanske 2cm på längden, så jag är verkligen glad!!

Fyndade lite när vi var iväg oxå :)
Hittade ett par jeans på rea så betala 120kr för dom :D Lite långa bara men det är bara att sy upp :) Och mamma hitatde ett par tröjor :)

Precis ätit lite varma mackor :) Funderar på om jag ska poppa lite popcorn oxå....
Kanske går nåt bra på tv vid nio. När Johan kommer hem är det Arkiv X som gäller :)

Saknar min älskling... Längtar tills han kommer hem

Ciao!

Hos mamma :)

Sitter hos mamma och dricker lite kaffe :)

Var iväg i förmiddes med älskling och handlade lite mat. Blev inte så mycket eftersom vi fortfarande har frysen full ;) Även bokat in mer jobb så man får lite pengar nästa månad... Fick en himla bra lön denna månad men en hel del ska sparas.

Men unnade mig själv lite lyx, eller det återstår att se egentligen...
Har bokat in en tid hos frisör... Hatar frisörer... Dom gör aldrig som jag säger och när jag väl hittat en frisör som jag gillar så slutar personen eller flyttar till ett annat län...
Mitt hår är typ det dyrbaraste jag har på min kropp och jag brukar alltid klippa det själv. Men typ 1 gång om året går jag till en frisör. Nu är det dags att testa en ny igen...
Hoppas verkligen det blir bra! Ryktet är gott men det återstår att se... Litar inte på nån när det gäller mitt hår ;) Så klockan 17 sitter jag i stolen och är livrädd!

Nu ska jag busa lite med Elza :D (familjens vovve).

Ha det!
Ciao!



Finax Bakery

Alldeles snart dax att bege sig till Finax :) Får se vad för gott som ska bakas idag. Kan ju hoppas på chokladwienerbröden ;)

Igår läste jag på Simones blogg om subwaykakorna. Nu finns det rullar på Ica man kan köpa, som man bara skivar sen in i ugnen så blir dom som subways kakor :D Jag blev överlycklig och letade igenom Ica efter dom :D Och vet ni vad?? Jag hitta!! :D Nu ligger en rulle här hemma i kylen :) Ska provbaka dom med älskling sen. Kanske imorrn :)

 

Har städat lite hemma idag. Och Johan har satt höns nät runt huset, så kanske vi slipper mer kattbajs runt där... Är så trött på det... Borde gå in till grannen och be han plocka upp efter sin katt... Hundägare måste ju plocka upp bajset efter sin hund... Det borde gälla kattägare oxå!

 

Dags att göra sig iordning för avfärd... Ha det gottans :)

Ciao!


=)

Haft en toppenhelg :) Men nu är det åter till verkligheten och börja tjäna lite pengar igen...
Idag blir det Arca som gäller 14-22 och imorrn ska det inventeras på Netto i stan... Hoppas bara attd et dyker upp mer jobb annars får jag lite panik... Men blev förhoppningsvis lite jobb på Finax nu i veckan med :) Ett tag sen man var där...

Johan fick offerten angående fjärrvärmen idag :) Så nu väntas det bara på ett godkännande från banken... Hoppas! Vill ha riktig värme i vinter :)

Skolorna har börjat nu oxå... Saknar faktiskt skolan lite... Mest för att det enda bekymret man hade var vilka prov och läxor man var tvungen att göra... Idag är det massa annat man måste tänka på... Jag tex går hela tiden ovisst om hur jag jobbar från dag till dag... Måste verkligen ta tag i det och söka mig ett jobb där jag vill bli fast... Får ta mitt truckkort och tjata mig in på ICA-lagret... Det hade varit toppen :) HAde velat börja plugga oxå, men känner att jag inte har råd med det... Får se vad framtiden säger :)

Ciao!

Gårdagens kvällsmat ;)


Varit på Vallåkra hela dagen. Börjar bli g...

100media_imag050 (MMS)

Varit på Vallåkra hela dagen. Börjar bli ganska sliten nu och öm i benen... Men massa fina bilar, och skojigt folk :). Blir snart att bege sig hemåt, äta en pizza och se nån bra film. Blir väl att vi båda slocknar på soffan ;). Ciao!


Varit på Vallåkra hela dagen. Börjar bli g...

100media_imag050 (MMS)

Varit på Vallåkra hela dagen. Börjar bli ganska sliten nu och öm i benen... Men massa fina bilar, och skojigt folk :). Blir snart att bege sig hemåt, äta en pizza och se nån bra film. Blir väl att vi båda slocknar på soffan ;). Ciao!


Bil-lek

Hemma från ännu en kväll i Hbg :) Fast idag fick vi ju äntligen se lite lekande :) Polisen var upptagen med annat idag :)

Var ruskigt trött efter jobb idag eftersom vi va i hbg igår med, så sov en timme innan det böev dags för stan igen :)

Läggdags snart... Ska upp tidigt imorrn för att bege oss till Vallåkra. Johan ska ha sin bil där så behäver va där i tid.... Jag som hatar morgnar.... :P Men blir nog skoj när man vaknat till liv :)

Ha det bäst!
Ciao!

( stal en bild av Johan sålänge, från idag :) )

Congratz!

Grattis lilla Emily som fyller 21 år idag :)

Precis hemkommen från lite kalas hos Emily.

Imorrn är det jobb som väntar... 06.30-14. Suck.... Vill inte egentligen men får stå ut...
Ringt bemanningen iaf och sagt till om att vi är hemma från Öland nu så hoppas på jobb nästa vecka. När man är timmis så tar det hårt på pengarna om man skulle vilja vara ledig ett tag... Men får okej med pengar nästa vecka iaf :)

Ska fixa rutan på bilen nu när lönen kommer.... Måste ju fixas. Besikting är oxå nära, och en servis hade itne suttit fel heller... :P Massa att göra.

Hoppas ni får en bra kväll, vi ska fortsätta att bubbla här ;)

Ciao!

Tjuv!

Är jag ;)
Stal lite bilder av Johan :) Ego som man är :D

Bild 1, är från Robertos en Restaurang/pub i Färjestaden :)
Bild 2och 3 är från  Borgholms slottsruin

Bild 4 och stora är från djurparken :)

Godnatt :D




Hemma!

Hemma igen :) Åkte hem tidigare för vi hade ltie hemlängtan båda två ;). Skönt som tusan att va hemma måste jag säga!

Idag har vi inte gjort så mycket. Varit på lite köpcentrum i Kalmar, bland annat Giraffen och Baronen. I Baronen finns New Yorker ;) Min favoritaffär! Johan hittade en supersnygg tröja till mig som jag köpte :)
Sen blev det middag med svärpäronen innan vi begav oss hem :)

Igår var vi på djurparken :D Äntligen!
Hade superkul!! Massa fina djur! Och supercoolt badland :D Jag och Johan var som små barn.
Klappade surikater gjorde jag med :) Coolt :D.



Har huuuuur mycket bilder som helst! men nu fick ni se några iaf :)

På kvällen gick vi på bio och såg Predators. Bra men kunde varit bättre.

Nu ska jag bara gotta mig ett tag på soffan med tacochips och Guatemoledipp :) Sen krypa ner i den goa sängen.

Ciaooo!

Underbara semester :)

Då var vi inne på dag nr 4, 3 dagar kvar. På Johans begäran så tyckte han att jag skulle skriva ett riktigt inlägg och inte bara mobilinlägg ;)
Men lite svårt det är så dålig täckning på internet.... Ska se om jag hittar bättre mottagning senare ikväll eller nåt...

Idag var det tänkt att vi skulle till djurparken, men hela förmiddagen regnade det så vi tillbringade den på köpcentret i Kalmar istället. Fyndade inget men såg massa skoj :) Nu på eftermiddagen så har vi varit och kollat på Borgholms slottsruin. Hur fint som helst! Och kan tro att det varit hur stort som heslt innan det brann ner! Supermysigt iaf :)



Igår följde vi med Kalle, Biggan och Johans yngsta systerdotters barn till glasriket i Kosta :) Hur mycket fint som helst! Men kändes väldigt riksabelt ett tag med två stycken små tjejer som det var ganska mycket liv i.... ;) Men det gick bra. Johan fyndade ett glas fat och jag ett par muggar i till min samling av Ulrica :)



Nu blir det lugn resten av kvällen.... Johans äldsta syster med familj kommer på besök ikväll och fikar lite. Imorrn hoppas vi på finare väder :)


Trevlig kväll :) Ciao!

Lite bil utställning idag i Kalmar :) inte...

camera_c360_2010 (MMS)

Lite bil utställning idag i Kalmar :) inte så många bilar men kul att kolla ändå. Mest ljud bilar ;). Testade att göra en kul bild med telefonen och här har ni resultatet. Ni får leva med att det är mobil inlägg ni får, men har inget Internet med mig :) klarar mig utan datorn ;). Igår hälsade vi på några vänner till johan, trevligt :). Nu ska jag va social igen :) Ciao!


Efter en dag vid havet fick man en sån här...

100media_imag029 (MMS)

Efter en dag vid havet fick man en sån här fin bränna :P. Nu är vi på väg in till den stora staden Kalmar och ska träffa ett par vänner till Johan. Hoppas ni har en trevlig dag, min är toppen!


Ligger på talluddens strand och bara gotta...

100media_imag028 (MMS)

Ligger på talluddens strand och bara gottar oss. Väldigt kallt i vattnet men var ju ändå tvungna att doppa oss annars räknas det ju inte som att vi badat :)


Då var vi på bron :) strax framme. Ska bli...

100media_imag028 (MMS)

Då var vi på bron :) strax framme. Ska bli skönt att komma hemifrån ett tag, slippa bland annat jobb. Ha en bra kväll alla, det ska jag ;)


Gnäll inlägg!

Läs inte om ni inte orkar lyssna på gnäll...

Är en riktigt gnäll dag idag...
För det första så ha jag riktigt ont i mitt vänster öga... Tror att jag har typ ögoninflammation på g eller nåt...
För det andra så tror jag att jag kommer va sjuk hela semestern :( Känner mig nästan febrig, ont i huvudet, illamående och allmänt kasst... SUCK! Vill inte bli sjuk... Hata Hata Hata! :(

Jobbar till 18 och kolckan nu är bara 13.15.... Bläää så segt... Vill hem!

Slutgnällt!!

____________________________________________________________________________________________________________

Igår kom min familj på lite fika :) Grattade Johan och snacka massa skit :) Mycket trevligt! Skönt att bara sitta och äta gott och prata massa med underbara människor :)
Synd bara att blåbärspajen inte var så lyckad (iaf inte för min och min brors del ;) )

Ikväll åker vi till Öland :) Packade lite igår efter fikan, men hade massa tvätt i maskinen som fick hängas upp på tork så hoppas verkligen det är tort idag... Massa kläder där som jag vill ha med mig.
Jag är sån att hittar jag kläder jag gillar så använder jag nästan bara just dom kläderna...

Kommer att ha datorn med mig så ni kommer garanterat få se hur underbart eller icke underbart vi har det :D

Ciao!


Dags för lite bilder

Eller vad tycker ni :)

Kan börja med min brors födelsedag den 25 Juli :) Med massa god mat och skoj spel :)
Skylten gjorde jag ;) Gjorde även en stor bild som sattes upp på ytterdörren men glömde fota den.. Men vet om att mamma och pappa har bild på det.

Klickbara bilder som vanligt :)



Sen har vi Johans födelsedag som var igår :)
Som innehöll massa utflykt :)





Måste även lägga in en bild på min snygga pärla ;)

 

Nu fick ni massa bilder :) Enjoy

Ciao!


Skryt dags!

Dags för mig att skryta lite ;)
Jag är nämligen månadens anställde för tredje månaden i rad hos Activ Personal! :D Tjoho!
Varit det Maj, Juni och Juli :) Grattis till mig ;)

Igår fyllde världens bästa pojkvän 29 år :) Vi tillbringade dagen med ltie blandad utflykt :)
Bland annat åkte vi båten Laxen på lite sightseeing i Ängelholm. Sen blev det hembygdparken och myste med getterna. Vidare till IKEA och Väla sen till Hyllinge och köpte Budapest tårta :)

Kvällen blev lugn med mys och Fia med Knuff :D

I present fick två stycken ljushållare formade som döskallar från Kosta Boda :)

Idag blev jag bortskämd! Han ordnade frukost medans jag sov plus att han gjorde en matlåda att ta med till jobb :D Gullegris!!

Sitter på jobb nu men fick ett par minuter över att skriva lite här ;)

Ha en toppen dag! Bilder kommer!

Ciao!

GRATTIS!!!

Ett superstort grattis till världens underbaraste pojkvän som fyller 29 år idag :D

 

Idag blir det en dag på tu man hand :) Blir present, en båttur, tårta och lite god mat :) Hoppas att dagen blir kanon för honom :)

 

Ciao!


Haha :D

Kollade statistiken nu för skojs skull :D Har haft kass uppdatering som tusan och ändå haft en hel del besökare :D
Tyckte jag var skoj ;)

Ciao!

Ursäkta den dåliga uppdateringen...

Har haft fullt upp! Massa jobb... Och när jag väl varit ledig så har jag försökt ta det lugnt eller grejjat med sånt man inte hunnit med i övrigt.... Ont i hela kroppen av allt jobb men snart är det semester iaf :)

I torsdags hann jag med att köpa älsklings present iaf :) Han fyller år på måndag. Har en del planerat tills dess ;)

Igår passa vi på att åka till Ängelholms ljustfest :) Kolla på fina båtar och cool ljusshow :)

Jobbat idag med, och ska jobba imorrn med, men det hindrar inte att liiite skoj ikväll ;)
Nämligen parkfest här i byn så ska dit och säga hej till alla :)

Sitter taggad till "Tokyodrift" Soundtracket ;)
Hoppas ni har en bra kväll :) Ska skärpa mig med uppdateringen igen ;)

Ciao!


Fruktsallad som jag blev tipsad att köpa u...

100media_imag026 (MMS)

Fruktsallad som jag blev tipsad att köpa utav älskling :) ett mycket bra tips! Så gott! Förutom dom orange bitarna, hade konstig eftersmak men ananasen var gudomlig! Helgen vill jag inte prata om, bara be om ursäkt för att det blev som det blev. Hade kunnat sluta riktigt illa.... Älskar dig Johan Andersson!