bloglovin

Då var vardagsrummet så gott som tömt... b...

100media_imag016 (MMS)

Då var vardagsrummet så gott som tömt... bara soffa och bord kvar som ska ställas bort. På fredag börjar vi :). Hoppas att det blir bra och som VI vill ha det.... Ska sova nu. Var riktigt trött idag på jobb så hoppas på en piggare dag imorrn... Ska på bio imorrn :) Ska se Eclipse med Tess :D skoj ska det bli! Saknar Johan!


Dubbelsuck!

Haft en strålade dag fram tills nu.

Segt på jobb men klockan gick ändå framåt.

Efter jobb åkte jag till havet och träffade Emma o Lin. Gött att ligga där och steka. Färg fikc jag ltie iaf ;)

Åkte hem, tvättade en massa och rensade ogräs runt huset. Sen fick jag för mig att köpa målarsaker till vardagsrummet, upptäckte att affären stängde om ett par minuter så for iväg i 190 och hann :).

Sen kom bakslaget..... Jag jobbar förmiddag, Johan eftermiddag. Hans föräldrar ska hjälpa till med tapetseringen och dom kommer på LÖRDAG.... Alltså innebär det att jag och Johan inte hinner göra nånting tillsammans....
Jag blev väldigt besviken... Men kan inte hålla på att skjuta på det heller... så vi får helt enkelt hitta på nåt annat att ha som projekt tillsammans....

Ska sova nu.... upp tidigt imorrn med... Godnatt

Ciao

Helgen :D

Nu ska jag berätta allt för er :D

Fredagen vet ni ju om :D Underbara fredag ♥

Lördag: Gick upp vid sjutiden, åt frukost och allt sånt :) Sen bar det iväg till Liseberg!
Hade verkligen en helt underbar dag! Åkte så gott som alla karuseller!
Provade att åka kanonen, var inte så farlig som jag trodde, gav en jäkla kick i kroppen och sååå rolig! Balder åkte vi flera gånger såklart ;) Testade fritt fall, och shit vad jag trodde att jag skulle dö... Sen fanns det nån slags gunga man åkte oxå kommer inte ihåg vad den hette men den var inte skoj! haha eller lite :P Var välidgt läskig iaf :)
Gick inne i Gasten, oooooh vad jag skrek! haha var verkligen livrädd! Inte kosntigt att man är mörkrädd haha.
Johan lurade såklart upp mig i pariserhjulet.... Jag som är så höjdrädd.... Hölll fast i mittenstången och försökte tvinga fram ett leende hahaha. Underbara dag! Jag kan skriva hur långt inlägg som helst om denna dag!!
Vi avslutade kvällen med att spela en massa på chokladhjulen och försökte vinna nallar :)
Jag lyckades vinna ett stort sweizernötchoklad :) En gorillanalle och en liten delfin :D tjohoo :D:D

Kjolen är ny från Indiska på Väla ;)



Bestämde oss för att åka till Ullared dagen efter men hittade ingenstans att sova, hotellen och sånt var superdyrt! Så vi sov i bilen på Gekås parkering haha ;) Var fler som gjorde det kan jag säga, stod tre bilar när vi kom dit vid halv tolv på kvällen ;) Var svårt att sova, men efter ett tag så somna man av ren utmattning... Vakna ett par gånger av att man frös som bara den (hade ju kort kjol och linne bara, och en tunt kofta som täcke...), men då starta Johan bilen ett par  minuter så värmen kom så kunde man somna igen :)
Vaknade strax innan åtta och upptäckte att det kommit folk till Gekås haha så då fick vi vakna till liv och gå in och shoppa :) Hittade hur mycket fina saker som helst!
Får nog visa tex kläder i omgångar... har ju itne visat det fina jag köpte från Väla heller ju :).


Dom fina tavlorna Johan köpte till mat-rummet :)


När vi handlat begav vi oss äntligen hemåt :D Trötta som tusan!!! Men hem kom vi :) Så igår så tillbringa i resten av kvällen i soffan och åt jordgubbar... La oss vid åtta ;)

Pigg och vaken idag :) Har jobbar 6-14 sen åkte jag till Lyckedammen med Emma och Lin en vända :) Njuta av vädret :).

Imorrn blir det kanske havet :)

På torsdag så ska jag och Tess på bio :) Ska se Eclipse! Äntligen har den kommit!! Ska bli skoj :)

Fredag är det Eva Rydberg med älsklingen som gäller :) Ska oxå bli superkul och känner på mig att det blir många goa skratt :D Och helgen kanske vi ska tälta :D Förhoppningsvis nära nån badplats om det är gött väder :D hihi


Nu ska jag slappa lite, har rensat min garderob hela kvällen.... Snart sova, upp igen kl 04.45.....
Ciao!

Underbara helg!

Har verkligen haft världens mest underbaraste helg!
Men tänker inte berätta om den för er ;) Inte idag :P Berättar imorrn. För nu ska jag faktiskt sova! Sov typ 2h inatt... Så nu ska det sättas igång en film, men lär somna till den ;)

Midsommar underbar!
Liseberg underbart!
Sova i bilen, inte lika underbart...
Shoppa underbart!

Hihi berättar mer imorrn ;)
Ciao!

Underbara Midsommar!

Igår kom lönen. Bästa på länge faktiskt :) Så betalade alla räkningar... sen åkte jag iväg och handlade all midsommarmat :)
På kvällen åkte jag och Johan till Väla, och gick loss på rean. Ville så gärna få tag på en snygg kjol... Och tur var det att vi åkte dit :D Shoppade loss som tusan och kom hem med massa snygga kläder! Bland annat två kjolar, en helsvart och en svart med vita prickar på, ett par vita capribyxor, såna tunna. Köpte även ett par tröjor :) Och så köpte jag mig äntligen en epilator ;) Som jag plågade mig själv med igårkväll... Är jäkligt nöjd med mitt köp men fy fasiken vad ont det gjorde... :P

Idag har vi hållt på att grejja heeela dagen. Massa förberedelser och städande och matlagande :) Men det lönade sig! Längesen man hade en sån här helt underbar dag! Åt nypotatis med grillad fläskfilé :) Sen böev det jordgubbstårta (hemmagjord!). För att smälta maten lite så spelade vi kubb :) hihi riktigt skoj ;) Sen blev det jordgubbar med grädde :D Gottgott!
Min älskade familj åkte hem för ca en timme sen, förhoppningsvis mätta och belåtna ;). Och nu har vi diskat allt så nu är här ordning och reda igen :)


Nu har jag slängt mig på soffan med öl på bordet :) Tänkte att ni kunde få veta vilken underbar midsommar det var för min del :)
Ska kolla lite tv, blir nog en film snart. Sen ska vi lägga oss för att orka upp tidigt och köra till Liseberg :) Wie!

Här får ni lite härliga midsommarbilder :D



Beskrivning av bilderna kanske :)
Bild 1, Vår vackra midsommarstång :D
2, Dukningen bestående av godisaskar med personliga meddelanden på som bordsplacering :D
3, Söta Elza
4, JORDGUBBAR!
5, Bubblande cider :D
6, Superfina blommorna vi fick av min underbara familj, TACK!
7, JOHAN! :D
Sista bilden försökte jag ta på mitt hår.... Har gjort små flätor som typ bryter av lite, svårt att förklara och syns inte så bra på bilden... Men jäjkligt nöjd faktiskt :)

Ska smörja in min stackars brända hud nu haha :D

Hoppas att ni har haft/har en underbar midsommar :)


Tack älskling och min familj för att ni förgyllde denna dag ♥

Ciao!

Money money money!

Usch vad jag sakna pengar nu...
Längtar verkligen tills imorrn! Ska spendera min sista slant idag på nåt gott att äta på Arca ;) + att jag ska nog köpa mig en chokladboll i godisautomaten ;) haha.



Sitter på jobb nu (kommunen). Nästa personal kommer halv tio så tänkte att jag hinner slänga in ett snabbt inlägg ;)

Slutar två här... Men förhoppninsvis så får jag sluta liiite tidigare... Så jag hinner handla nåt att ha med mig på Arca, för börjar där kl två... hhmmm. Men har sagt att jag kan komma nån minut sent eftersom jag är på annat jobb innan. Så det får dom räkna med om dom vill ha mig ;)
Dubbelpass idag då med andra ord. Men gör inget eftersom jag har sagt ifrån att jag vill va ledig imorrn :D Dom försökte få mig att jobba imorrn men icke så nicke ;) Jag måste va ledig.... eller måste o måste, men vill för annars hinner jag aldrig göra allt jag ska...

Ska handla imorrn. Måste förbereda inför fredag så min kära familj kommer på middag :) Kommer bli massa gott! Och ska nog försöka mig på att baka jordgubbstårta imorrn med så den är lagom saftig och god å fredag :) Men fixar ju inte grädden förrän fredag annars smakar den skumt... Sen blir det massa annat gott :) Men vill ju inte avslöja för mycket eftersom min  kära mor läser blogggen ;) hihi. Men ska  nog få dom att spela kubb iaf :D

Lääängtar tills imorrn! Leeedig! Sen är det fredag, midsommar med min älskade familj. Lördag, LISEBERG!!! :D Söndag jobb.... Men gör inget när man ändå kommer ha en underbar helg :D Sen helgen därpå så ska vi se Eva Rydberg på fredagen sen till Blekinge på lördagen då det är dags för tävling igen :D



Sen har jag bestämt att v32 fre, till v33 fre, så SKA jag ha semester!! Och då kanske vi ska till Öland och bo där ett tag :D Wie! Hans föräldrar bor några meter från havet så gissa var jag kommer spendera mina dagar då ;) hihi. Plus att det blir Ölands nöjespark :D Enda chansen för mig att ha nån semester alls i sommar så hoppas verkligen att det går att lösa med att någon tar min ENDA dag v 33.... Annars blir jag faktiskt sur... Är fullbokad nästa hela sommaren så EN veckas semester hade uppskattas.... Jag som hade bestämt mig för att va ledig mycket i sommar... Men så blev inte fallet.... hmmm....

Ha en underbar dag!


Ciao!


Glad men arg...

Är på supergott humör idag :D
Kan ju börja med att berätta att jag har inte rökat sen i fredags. Känner mig jäkligt duktig! Och har bestämt mig för att sluta! Vill säga tack för allas stöd :)

För det andra så har jag världens bästa pojkvän! ♥

För det tredje så har JAG fått en kommentar av Simone. Ni tycker säkert att jag är superlöljlig, men för en tjej som mig som kommer från en liten håla där vi aldrig får varken se en kändis, och ännu mindre får nåt svar från nån betyder detta en del för mig haha. Ja Simone är kändis för mig ;) Den tjejen driver en av världens bästa bloggar som jag följer troget :D


Lånade denna coola bilden av henne :D

För det fjärde, JAG har skaffat BlogLovin haha.

Sist men absolut inte minst... Är jag arg... På en viss brud som sabbade jävligt mycket! Jag ska inte yttra mig för mycket för tillfället, för det kan va så att det hänt något men det tror jag faktiskt inte. Jag tror bara att hon rent av var elak! Och har jag fel så ber jag självklart om ursäkt för mitt skitsnack, men jag lovar om ett par timmar så vet jag sanningen! Och sårar du så är du fan inte mer värd än vad en pissmyra är! Blod är tjockare än vatten! Min familj betyder allt för mig det ska du ha jävligt klart för dig!

Ventilerat lite.. Och som sagt om några timmar eller senast imorrn så vet jag hela sanningen. Jag är inte den som håller käften!

Nu ska jag återgå till Älsklingen. Umgås lite med honom nu för imorrn jobbar jag 7-22..... Längtar till fredag och lördag :)

Ciao!

Lyckades minsann :)

Lyckades minsann få in igelkottsfilmen :) Inget speciellt, men tyckte att den var söt :)

Var ju på bio i fredags, Johan hade pengar kvar på sitt presentkort :) Så det passade så bra att använda det i fredags ;)
Tog en del bilder :) Gick ju en runda i stan, så där var fullt av kaniner på minsta lilla gräsplätt haha. Och den söta igelkotten :)

Igår fick vi för oss att baka :) Var jättemysigt att baka tillsammans! Gjorde kanelbullar, mandelmassabullar, och chokladbullar :D Mumsigt! Framförallt var det väldigt roligt att baka eftersom vi gjorde det tillsammans :) Myspys!
I väntan på att det var min tur att få plats på bänken så börja min deg växa ur skålen :P Och ni får en bild på JOhans perfekta kanelbullar, våga inte ta bilder på mina haha :P

På kvällen så spelade vi en massa spel på datorn tillsammans :) Och min familj var oxå med och spelande :D Sånt skoj Fia med knuff live på datorn :D

Idag tog vi en liten roadtrip. Var bl.a på Väla, IKEA och Familia. Bara gick runder och planerade inför vårt vardagsrumsrenovering :) Köpte varsin milkshake oxå ;) Dom har ju så goda på Hauffes! Johans banan och min jordgubb :)


Nu fick ni både film och massa bilder :D Enjoy!

Nu ska jag mysa lite med älsklingen innan Fiaturneringen drar igång klockan 19 ;)
Ciao!


:)

Får se om vi lyckas få in filmen på igelkotten....


Biobesök :)

Varit en sväng hos mams o paps idag :) Sydde in min klänning så nu sitter den perfekt.

Johan slutade tidigare idag, jag hade tänkt göra god middag tills han kom hem som överrasnking, men det var han som överraska mig istället :D
Gjorde köttgryta, blev inte särskilt lyckad för fick den inte som jag tänkt.... men men bättre lycka nästa gång...

Åkte in till stan idag. Tog en mysig promenad och tittade på alla kaninerna haha :D Filmade även en supersöt igelkott som kom gående :D ska se om jag lyckas lägga in den här...
Gick på bio :) Såg Terror på Elmstreet. Jag som är så mörkrädd tyckte att den var läskig. Inte så man hoppa eller nåt sånt utan bara en sån kuslig känsla i kroppen....
När vi skulle ut ur bian så spöregna det.... Verkligen öste ner... Och jag ahde parkerat en bit bort... det var bara till att hålla i grejerna och springa så fort man bara kunde... Stackars älsklingens godispåse gick sönder av allt regn så allt hans godis åkte i backen... Stackarn!
Min påse klara sig iaf tills vi kom hem :) Men lyckades hålla påsen ovanför en skål innan den pajja ;)
Dyngsura som vi blev så avr det bara till att byta kläder... Och nu ligger vi i soffan och kolla Batman :)

Lääääskig!

Körde ifrån regnet så väntar bara på att det ska komma hit, nu sitter vi ju inne så nu får det gärna komma ;)

Somna inte! Då kommer han!

Ciao!

Ledig :D:D:D:D

Vilken rörig dag...

Vakna imorse och tänkte: Idag är jag ledig :D
Gick ut till garaget med Johan, han sa att han hade en överraskning, och gissa vad? Min låda är klar :D:D:D
Installera den. Men steget funka tydligen inte som det ska... Så ger inte full effekt. Men som den låter nu :D Vibrerar ju sönder haha. Men kul att ha min alldeles egna låda nu :D. Wiiiee!

Sen ringde Activ, ville att jag skulle jobba på Santa Maria 14-22, okej sa jag för då kunde ju jag och Johan samåka :). Precis när vi skulle åka så ringde dom och sa att en maskin pajja så fanns inget jobb där idag... Wiiee ledig ändå :D
Så jag och älskling åkte till mAx, men fick köra hem igen för jag mitt dumma nöt hade glömt plånboken hemma.... Fick köra rallyfart hem och rallyfart tillbaka haha. Åt på mAx, sen lämna jag Johan på hans jobb. Ska hämta snyggingen ikväll :)

Är hemma efter att ha handlat lite, eller har vatt hemma ett tag. Håller på att städa :) Dammtrokat heeela huset! Även Johans prishylla och DVD hylla, och oj vad det behövdes! Men nu är det fint :) Ska dammsuga, torka golven och sätta på nya sängkläder sen är jag klar med städningen :) Håller på att tvätta oxå, men det sköter ju sig själv, ska bara hänga ut allt när det är färdigt :)

När jag är klar med allt ska jag se vad klockan är.... Funderar nämligen på att spola av bilen oxå :) Så är den extra fin när man ska hämta Johan ;) hihi snygg bil med massa dunka dunk! hihi.
Tar nog en promenad oxå ifall jag hinner :) Måste ju njuta av vädret! Och nyplockade blommor är så underbart!

Längtar tills midsommar, Liseberg och när vi ska börja på vardagsrummet :D

 

Ciao :D


Missar solen...

Är ju helt otroligt fint väder idag!! Och jag missar det...
Är bara hemma en snabbis nu, har jobbat och ska iväg på nästa jobb...
Blir nog Donken till kvällsmat för där jag ska jobba nu ligger granne med Donken ;) hihi. Nåt litet får man unna sig ibland :)

Gått bra på Finax idag. Lite stressigt men det har funkat. Nu ska jag till Netto och inventera... Hoppas på ledigt imorrn och att det är fint väder :) För då är det MIN tur att ligga ute och steka ;)


Hmmm tänkte på en sak... Jag kanske oxå kan ställa massa frågor ;) Tex:

Dags för mig att bege mig... Ha det underbart :)

Ciao!


Hoppsan :P

Dålig uppdatering igen... Får skylla på att jag jobbat hela helgen..

Johan hade kompisar här i lördes. Dom satt och drack grogg och snacka massa om bilstereo. Jag satt vid datan nästan hela kvällen, förutom en timme då jag var hos Linda en sanbbis på en kopp te :) Och lekte lite med hennes son :)
Kom hem igen, fullt ös på grabbarna. Behöver ju inte säga så mycket mer än att dom själva fick städa... haha och att det var lite minnesluckor här och där ;).

På söndagen jobbade jag. Sen var det bara hem och duscha och gå bort till kusinen som fyllde 15 :) Grattis Eddie!

Igår så cyklade vi till färgbutiken och tittade på tapet och färg. Har äntligen hittat vad vi vill ha till vardagsrummet :)  Tvättade även bilen :) Fick passa på medans det var fint väder (fast den blev skitigt idag av allt regn...). Sen åkte jag till mamsen :) Gick en runda med henne, sen åkte vi och solade :) Fick fin brun färg på första solningen :D Inte röd utan bara fint brun :). När vi kom hem så stal jag lite mat av mamma ;) God köttgryta och ris. Kan ju inte åka hem utan att ha ätit mammas mat... Det funkar inte!

Idag har jag jobbat på Nyttogrönt igen. Just nu ligger jag bara på soffan, men får väl ta mig i kragen och städa lite eller nåt. Måste komma på nåt att äta oxå... hhmm...

Imorrn blir det jobb på Finax 8-16.30 sen inventeringsdags igen på Netto fast denna gången i stan klockan 19-01. Förhoppningsvis ledig på torsdag ;) Sen nyttogrönt igen på fredag troligen :).

Älsklingen kom på världens bästa idé igår :)
Vi ska ha en lugn midsommar med massa god mat, bland annat hemmagjord jordgubbstårta, choklad och mousserat vin. Dagen efter ska vi vara kördugliga nämligen för vi ska till LISEBERG!! :D Wwiiiee!! Ska bli så skoj, även om det bara är han och jag så kommer det att bli underbart! :D

Balder :D




Ha en toppendag allihopa :)
Ciao!

P.S/ behöver tips på vad jag kan göra med mitt hår... Det är sååååå tråkigt nu. Tips på nån snygg färg eller klippning eller nåt man kan göra? Hade uppskattats :)

:)

Hittade lite alkohol ;)

Frippe kom precis :) Så nu blir det att va lite social :)
Men tidig kväll för min del pga jobb imorrn :( men men....
Kanske ledig nästa helg?

Nu ska jag iaf fortsätta dricka min grogg! Redbull/Vodka är riktigt gott ;)

ciao!

Mina fötter!

Mina stackars fötter..... Jobbeskorna är verkligen inte bekväma... OCh gå på betong golv hela dagen är inte en höjdare...

Hemma nu iaf efter jobb på Arca. Har packeterat toassitsar och präglat smålådor hela dagen...
Johan är i garaget. Grejar med sin baslåda. Haha han hade plockat madrassen från gästsängen för att dämpa bilen med haha. Jag kunde inte mer än skratta åt knasbollen när han sa det :P.

Får kanske besök ikväll utav Frippe da man :P. Han var väl nånstans i närheten och gjorde nåt så han kunde titta in ikväll. Kanske lite dricka ikväll. Fast jag kan inte dricka så mycket... Måste va körduglig imorrn bitti när det är dags för jobb IGEN ;).
KANKSE ledig på måndag ;)

Nu ska jag kika runt lite på nätet :P Kanske nån som har någon rolig tävling?

Ciao!!

Mätt och belåten :)

Jobbade igår 9-14 på Nyttogrönt. Sen blev det på att jobba igen 19-01 på Netto, det skulle inventeras... Så man var ganska seg i huvudet frammåt tolvtiden av allt räknande...
Sen hem och lägga sig, sova 2.5h sen upp igen och iväg o jobba 6-14 på Santa Maria....
När jag väl kom hem vid strax efter tre (pågrund av köer på motorvägen...) Så var det raka vägen upp i säng för min del.... Sov 2h sen kom älskling och väckte mig precis som jag sagt till honom :)

Lååång härlig dusch och nu har vi precis ätit kycklingtallrik som älskling hämtade medans jag duschade :)

Blir verkligen soffläge för mig hela kvällen idag! Ska jobba 6-14 imorrn med fast på Arca.... Hoppas på att man får lite ledigt nästa vecka... hade varit skönt.. Men lär väl klättra på väggarna nu när man vant sig med massa jobb haha.

Hmmm lägger jag mig riktigt bekvämt nu så somnar jag..... ;)
Nu ska jag kika runt lite på FB och massa underbara bloggar :) Ha det toppen sålänge :)

Ciao!

Fullbokad!

Då var man fullbokad med jobb fram till måndag iaf. Så får vi se vad som händer nästa vecka :)
Känns härligt, jobba jobba jobba :) Ska jag va ärlig så kan jag inte förstå dom som tycker om att gå hemma... Jag klarar absolut inte det.... Jag måste ha att göra hela tiden! Annars klättrar jag på väggarna ;) Älskar att jobba haha. Kanske inte på alla ställen man hamnar men överlag så är jobben väldigt bra :)

Snart dags att bege sig till groddarna igen ;) Skulle jobbat till tre igår men där fanns inget mer att göra efter halv tolv så då åkte vi hem :) Idag blir det lite längre för det fanns mer att göra. Får se när vi slutar idag :)
Imorrn blir det Santa Maria, lördag Arca, och söndag groddarna igen :)

Man kanske ska köra till macken och se om dom har nån macka till mig... Glämde ju såklart köpa pålägg igår.... Så får köpa det :)

Tack för era grattis :)

Ciao!

WOW!!! :D:D:D

Fick ett sms idag när jag var på jobb av VDn på Activ att jag skulle gå in på deras hemsida och kolla in månadens anställde.... Gissa vem det var??!!! JAG!!!! :D:D:D:D Så jäkla chockad blev jag!! Och samtidigt så jävla glad! Detta förgyllde min dag nåt fruktansvärt :D Tjoho!!!

Månadens anställde
Klicka här och tryck på månadens anställde :D

Hihi :)

Snart kommer älskade Emily på besök en vända :) Skoj!

Försökte ringa a-kassan idag oxå, försöka gå med där.... Så kanske man kan stämpla dom dagar man ej jobbar :)
Men såklart så hade dom itne öppet i SÖDRA sverige vi denna tiden idag..... Försöker igen imorrn....

Nu ska jag fira :D Tjoho!!!

Ciao!

Hemma igen!

Hemma efter biobesöket :) Såg Prince of Persia. En väldigt bra film faktiskt :) Trodde inte att den skulle va så bra. Men jag satt klistrad hela tiden :) Åt massa pocorn ;) Och drack faktiskt upp min stora läsk idag :D Det börjar kännas nu för börjar bli rejält kissnödig ;)

Han ser ganska bra ut den dära Dustan ;)

Innan vi gick in på bio så gick vi inom videobutiken :) Och såklart hade han DVDrea :D:D:D Så jag och älsklingen kikade lite på dom och det slutade med att vi kom hem med 20 nya filmer.... Men för en femhundring så är det väl inte inte? Han fick ju sina skattepengar idag ;) Jag hoppas på att mina kommer snart oxå....

När vi körde hem så var jag nyfiken på det dära omdrådet som lägenheterna ligger i, dom som jag skrev om innan.... Körde där igenom :) Mysigt område :) Men såg dyrt ut.....

Imorrn ska jag på ett nytt ställe via Adecco. Spännande :) Jobbar 8-15 imorrn, första timmen är upplärning och visning av stället, och torsdag jobbar jag 9-15.
Ska försöka ringa a-kassan oxå inom det närmsta, försöka gå med dom. Deras telefontider är ju såklar 9-15....

Dags att lägga sig nu.... Så man orkar upp imorrn bitti ;)

Ciao!

Har gått och blivit kär :D

Sitter och kikar lite på hus/lägenhet på skojs skull och hittade dröm bostadsrätten!! Helt underbar är den... En fyra, på två plan... I det området som Johan vill flytta till. Inte så dyr :) Hade varit perfekt jobbmässigt. Älskar där jag bor nu! Men ändå skoj att titta :) Ska vi nån gång flytta så vill jag ha nåt liknande!! Helt underbart!


Lilla toaletten och kök :)

Drömma får man ;)

Har städat idag. Ska in i duschen nu, sen kommer älskling hem vid halv tre och då ska vi in till stan och käka sen gå på bio :) Ska se Prince of Persia idag :) Myspys!

Ciao!

=)

Uppe med tuppen idag med... Inte lika trött idag, men liiite segt ändå ;) Jag fick ju sova en hel timme längre än Johan idag ;).

Ska alltså jobba i kommunen idag. Börjar kl 7 och slutar kvart i 10 tror jag det var... Ett kort pass, men går alldeles utmärkt för mig idag :) Måste städas här hemma.. Längesen det var så skitigt... Blä... Så blir att slå igång musiken på hög volym och gå gå här och skråla för sig själv :D Tycker jag låte som en toppen idé ;)

Lär väl uppdatera mer här senare idag :) Finns inte så mycket att skriva kvart över sex på morgononen ;) Ska fortsätta kolla på Americas Funniest Homevideos ett tag till :D Få sig ett gott morgonskratt!

Ciao! ♥

Regnregnregn....

Tråkigt med regn....
Har jobbat på Santa Maria idag... Segt till en början men sen gick dagen snabbare och snabbare :) Roligast var när man stötte på favoritskiftet när man skulle gå hem, och dom sa att dom saknat mig hihi ;)

Hämtade upp älsklingen i HBG för vi samåkte idag :) Körde "inom" Activchefen och hämtade byxor och tröja, så jag slipper ha egna kläder när jag e på Arca....

Sen begav vi oss hemåt :) Massa krångel i att köra i stan och på motorvägen för dom ska ju fixa vägarna öööverallt...

Nu har man legat i soffan ett tag ;) Gjorde middag innan, blev kycklingwok med nudlar med en annan sås en den vi brukar ha... Denna var starkare, men ändå gott :) Fast den andra är ändå favoriten ;)

Har kollat på "Hipp Hipp Hora" precis. Blir så arg när man ser den för att folket runt omkring inte fattar nånting... Men samtidigt är det en kul film :)

Blir fortsatt soffläge resten av kvällen.... Läggdags tidigt idag med. Jobba i Kommunen imorrn :)

Längtar tills värmen kommer tillbaka så vi kan åka hit

till Ängelholms badstrand och gotta oss :)

 

Ciao!


Uppe med tuppen ;)

Dags att bege sig till jobb.... Santa Maria idag..... Kan ju alltid hoppas att man får va på lagret... Men sån tur har man aldrig....

Ciao!

Fantastiska underbara dag!!

Helt underbar dag idag med!! Är så jäkla glad för dagar som dom här :D

Började dagen med att åka till Ängeloholms hembygspark och tittade på alla djuren :) Mysigt som tusan att gå där bara jag och älsklingen :)



Massa fina djur :) Lägger inte ut alla bilder för tycker gott ni kan åka dit själva och titta om ni bor i närheten ;)

Avslutade i Ängelholm med varsin stor glass :D Min hette Mallowsplit och Johans var en Bananasplit :D Gott gott!


Sen åkte vi vidare till Krapperup slott och tittade :) Så otroligt fint!




Sen avslutades dagen med grillning hos min underbara familj :) Tack så hemskt mycket för all den goa maten! Ni är bäst!


Nu är det strax att lägga sig.... Ska jobba på Santa Maria imorrn. Upp med tuppen ;) Som tur är så kan jag och älsklingen samåka :) Lite roligare då med sällskap :)

Ciao!

Sveriges Nationaldag!

Det är ju Sveriges Nationaldag idag :D

Du gamla, du fria

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära.
din fana, högt den bragderika bära.

Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.


:)

Blir nog en tur till Ängelholms hembygspark idag och titta på djuren :) Kanske ta en glass oxå ;) Inte direkt strandväder idag :( Det är ca 20 grader men mulet.... (så har vi tur så kansle åskan kommer ;) )

Hoppas verkligen att det kommer åska... ÄLSKAR åska :D

Kanske grilla idag med mina päron, får se vad dom säger... Inte riktigt fått klart besked ännu ;)

Gjort mig iordning nu för avfärd, väntar bara på Johan ;)

Hörs sen :) Ciao!

Underbara dag!

Varit i Kristianstad hela förmiddagen :D Varit underbart väder hela dagen!
Var på ljudtävling dör Johan vann sin klass :D Stooort grattis till honom :)


Sen blev det hade vi hade lite förfest här hemma. Satt och spelade lite spel och drack lite... Jag och Johan drack bara ett par cider, kände inte riktigt för att dricka idag...
Sen promenerade vi till parken där det var lite musik... Inge bra direkt... Men mysigt att bara sitt där och ta det lugnt :) Tog en hel del bilder, men kanske kan lägga ut bilder lite i stöten för alla på en gång ;)


Nu skulle resten dra in till stan och partaja vidare, men jag och Johan kände att det var inget för oss... Så blev pizza med oss hem och nu sitter vi här och tar det lugnt :) Slappeläge i soffan ;)

Blir nog sängen snart... Hade svårt att kliva upp imorse och hade varit sönt med en ordentlig sovmorgon...

Kanske blir stranden imorrn :) Vi får se... Fick en ordentlig bränna idag så får se hur det är med den imorrn....
Sen kanske vi ska grilla hos mina föräldrar på eftermiddagen :) Vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda :)

Nu ska älsklingen få smörja in mig med lite kylande på ryggen... Ni får sova så gott :) Det ska jag!
Ciao! ♥

Hemma!

Hemma efter en lååång dag.... Nu ska jag ligga på soffan ett tag med älsklingen sen ska jag krypa ner i vår underbara säng som har skrekit på mig ett tag nu ;)

Imorrn bär det iväg till Kristianstad. Är ljudtävling igen :)

På kvällen blir det nog hem till Lin på en liten förfest, och sen är det ju parkfesten här i byn :D Trevligt! Får se omm det blir nyktert eller ej... Är faktiskt sugen på att dricka en kall öl men samtidigt så vill jag vara nykter för man mår såååå mycket bättre än alla andra dagen efter ;)

Vill så gärna åka tll havet och gotta mig nån dag oxå... Kankse kan ta det efter tävlingen eller på söndag. Men när vi ändå är i Kristianstad så kanske det finns nät fint ställe att åka till när vi ändå är där... Tips?

Ny ska jag mysa :)

Ha en toppen kväll alla! OCh tack för era söta kommentarer :)
Ciao!

Gottegrisen solar den 1 september 2009 ;)

Underbara sommar!!!


Sista jobbedan denna vecka :)

Äntligen fredag!!
Så jäkla härligt!
Ska iväg till jobb nu... Men jobbar bara till tolv idag :) Och Ipoden är laddad ;) Sista halvtimmen är det möte och då skulle det bjudas på fika :D

Efter jobb så åker man hem, pussas lite med älsklingen sen iväg på annat jpbb igen haha 14-21 denna vändan. Seeeen är jag ledig resten av helgen :D Tänkte INTE tacka ja till nåt jobb denna helg... Vill va ledig :)

Nähe... dags att sätta sig i bilen och köra iväg... ha det så bra idag :) Ciao!

Underbara väder!

Älskar detta underbara väder!!
Sol sol och sol :) Och ääääntligen lite värme!

Jobb idag, det gick väl bra, jag och Christine (en som jobbar där) satt med musik i öronen hela morgonen för att vakna till liv haha.

Underbara vinnarlåten :D Första gången jag hörde den så tänkte jag "vad är detta för mög??" haha men nu älskar jag den! :D Så fort vi hör den på radion så vrålar vi rakt ut och sen sjunger med :D
Lena - Satellite

Satt uppe med älsklingen igårkväll, och det resulterade i som jag sa att jag var väldigt trött på jobb ;)
Men piggnade till lite när solen kom :) Och sålänge vi pratar om en massa skojiga saker så går tiden ganska fort :)
Ringde Adecco idag och blir inget mer jobb på tvålfakbriken på några veckor men kasnke blir aktuellt senare igen.

Efter jobb så örde jag inom city gross en vända och köopte hem lite mat och tvättmedel för medlet var slut...
när jag kom hem satte jag mig med datorn och kikade igenom det vanliga, sen upptäckte jag att två timmar passerat väldigt fort, jag hade somnat.... haha trött!!

Klockan är strax efter åtta nu, och snart dags att lägga sig i sängen så man orkar med hela dagen imorrn.

Johan var så söt... Jag jobbar till tolv imorrn på tvålfabriken sen ska jag hem en vända sen börjar jag jobba i kommunen 12-21, och Johan hade bett sig ledig hela dagen för han visste inte om att jag skulle jobba i kommunen... Kände mig så taskig.. Vill oxå va hemma och umgås med honom. Men är ledig på söndag istället så vi kan umgås hela helgen :)

På lördag ska vi in till stan. Kolla lite bilar :) Var väl nån bilutställning igen, sen kanske vi åker till havet och gottar oss :) Inte bada... det är för tidigt, men bara ligga där och njuta av solen som tydligen skule stanna hela helgen :) Vi får se :)
Tänkte kanske ta en vända till Kopparhatten igen nu när allt slagit ut och promenera där :) Söndag blir det nog grilling hos mina föräldrar :) Paps ringde för en stund sen och undrade om vi ville komma :) Kan bli mysigt :) Älskar grillad mat!

Nu ligger Ipoden på laddning, kommer ha den imorrn, hade telefonen att spela med idag men den fick för sig att blanda in konstiga ringsignaler bland min musik... Kanske ska ta och rensa den lite :P

Nu ska jag titta lite på Ghostwhisperer innan det är dags för sängen :)

Ciao!

Hej igen :)

Dubbla inlägg idag ;)
Lite mer tid att skriva nu :)

Har ju varit helt underbart väder idag! Så efter jobb så vänta jag på att moster skulle sluta jobb halv fyra. Sen drog vi ut på en promenad i solen med hundarna. Det hela avslutades med varsin kycklingsallad i parken :) Gott med lite nyttig mat ;)

Sen gick jag hem och slöade lite, både i solen och framför tvn. Nu har jag varit hemma en stund men körde hem pappsen för ett tag sen :) Där bjöd mamsen på mat :) Mycket gott! Tack så mycket :)

Nu är jag i valet och kvalet om jag ska sitta uppe tills Johan kommer hem bara för att få träffa honom eller om jag ska gå och lägga mig så man är pigg imorrn på jobb...
hhmm...
Jobbet är verkligen inget kul.... Ska ringa min kontaktman imorrn på Adecco och säga det att jag kan va där nån gång ibland men vill absolut inte va där ofta... Fy tusan så tråkigt... Packar tvålar... håller på att öppna askar stora som kortlekar och lägger 1 tvål där i som sen ska läggas i backar.... TRÅKIGT haha... Är van vid lite mer action ;) Så får se vad han säger... Kan hoppas på att det blir annat skoj nästa vecka kanske :)

Ska jobba i kommunen på söndag förmiddag. Hoppas på fint väder i helgen, pallar inte sitta inne...

Blir att jag sitter uppe ett tag ikväll ;) Är hellre trött imorrn än att behöva vänta på att få umgås med Johan förräns på fredag.... Han jobbar ju eftermiddag denna vecka och jag har fått turen att jobba förmiddag så vi bara sover tillsammans... Så då sitter jag uppe idag ;)

Älskar dig Johan Andersson!!!


Ciao och sov gott allihopa :)

Kul :)

Kollade min statistik idag :D Brukar kolla den då och då, alltid kul att se hur många som läser ;)
Hade rekord igår :D Inte många men ändå rekord för mig :D Kul att så många hittat lilla mig :) Trodde inte att jag hade så skoj liv :P Kul iaf :)

HAr två bilder från Kalmar (nu i helgen) ;) Dom får räcka sålänge :) Vet inte om jag får lägga in bild på paret som hade festen, men fick en väldigt fin bild på dom så kan ju alltid fråga om jag får lägga in den :)
Här är två bilder iaf, n på världens snyggaste kille och en på oss båda :)

Klicka på dom för större ;)

Nu ska jag hämta paps på station :)

Ciao!!