bloglovin

Testbild

Får testa att lägga in en bild oxå :-) såhär fin blev vår framsida igår efter att jag planterat lite :-)

Test

Testar att blogga från mobilen :-). Säg gärna till om det ser skumt ut... Är på jobb men hade tråkigt så jag leker lite med telefonen nu när den är fixad ;-). En sak är säker iaf, internet funkar kanon i den! Idag ska vi till ystad efter jag slutat. Johan ska laga sin bas hos Dennis :-). Funkar det att blogga såhär så lovar jag att uppdatera oftare ;-) Ciao!

;P

Ovanligt att jag skriver ett inlägg när jag sitter på K-jobbet :P. Har fått skaffa förkortningar till jobben nu för att dom ska få plats i almanackan haha.
SM- santa maria
K- kommunen
F- finax
A- arca.

Igår var jag äntligen ledig! Så jäkla skönt! Tog det bara lugnt heela dagen :) På förmiddagen var jag en vända hos mamma och stal en kopp kaffe ;) Och dom fick tacobröd utav mig :)
På eftermiddagen blev det lite tvättande och sen bara slappe ;)
Kollade på film med älsklingen, åt god mat, och sen blev det Let´s Dance med glass. Tack och lov för att Willy åkte ut!! Hade han inte gjort det så hade jag blivit väääldigt sur...

Om jag kommer ihåg det så ska jag sätta in bilder till mina inlägg ikväll ;) har ju glömt det... och nu när man sitter här så har jag ju såklart inte kabeln med mig.... typiskt!

Vill gratta mamma oxå :) Är så glad för din skull! Och hoppas verkligen att allt kommer bli toppen nu :D Love you!

Glömde att berätta att jag tvättade av bilen igår oxå, Johan tvättade sin och då passade jag oxå på ;)
Vet ni vad jag upptäckte då när jag höll på?! Någon jävel som har en röd bil har slagit sin bildörr i min bil! Så nu är där hack i listen och röd färg i hacket! Jag blev så jäkla sur! Johan sa att man kunde få bort färgen, men där är ju ändå hack! Som tur är så är det en plastlist så den går ju lätt att byta ut om man vill. Jag får se vad jag gör senare.... Troligtvis har det hänt på SM, och får jag reda på vem det är då jäklar!!


Snyggingbilen ;) "The Black Beauty!"

Mamma berättade även om hundattacken som hände här i byn häromdagen.... Då blev jag oxå sur! En tanta hade bun dit upp sin hund utanför butiken för att gå in och handla. Inget konstigt med det, för dom brukar göra så här. Men så kom det en med en pitbull och pitbullen bara flög på den stackars bundna hunden så den fick åka till djursjukus och var ordentligt  skadad.... Han med pitbullen får väl för fan se till att hålla i sin hund!! Enligt rykten så är det samma pitbull som även flugit på människor utan förvarning.... :(

Nu ska ja fylla på min kaffekopp och kolla in mer skor ;) Vill så gärna ha ett par gladiatorsandaler... gärna med klack ;)

Ciao!


Förresten, min tatuerare har ritat upp denna + "tillbehör" till mig ;) som jag ska tatuera in ;) HUr det kommer bli får ni se när det blir klart. Den kommer att göras inom en snar framtid kanske redan om ett par veckor ;) Vi får se :)

Tisdag morgon

Sitter på jobb (kommunen).
I eftermiddag så blir det jobb på Santa Maria... Göra ännu fler tacobröd :P Som tur är så jobbar jag med favoritskiftet, så man kan ju hoppas att vi ska va på lagret idag ;)

Denna vecka jobbar jag eftermiddag, och älsklingen jobbar förmiddag :( Det betyder att vi endast sover tillsammans... Vi "träffas" inget... Men men.. Vi får ta igen det på fredag när jag är ledig och han slutar tidigt :)

Svärföräldrarna kommer idag oxå... Ska stanna ett par dagar, så den ena sover på soffan och den andre får sova i lilla rummet. Så jag får smyga in ikväll/inatt när jag kommer hem ;)
Så får vi se vad som händer imorrn förmiddag :) Skulle gissa på att det blir frukost med dom iaf :) Älskar deras frukostar, alltid en massa pålägg och brukar va nybakta bullar ;)

För övrigt kan jag säga att jag har världens bästa pojkvän :D Han är bäst så enkelt är det haha!

Saknar Tyson :(..... Saknar den dära stora nallebjörnen som man kunde krypa intill och bara gosa med... Fluffiga pälsen som var supermjuk precis som valppäls... Han förstod alltid vilken humör jag var på...
Johan ser oxå direkt vilket humör jag är på, och det är underbart! Han finns alltid när jag behöver honom. Men Tyson var ändå speciell... Många säger att "ja men det var ju bara en hund", men vettiga människor som själva har hund vet vad jag pratar om.... Den dära allra bästa vännen som alltid fanns vid ens sida ♥

Var bara tvungen att skriva av mig lite idag... Är absolut inte på dåligt humör eller nåt sånt, är faktiskt väldigt glad idag, men ibland saknar man honom lite extra. Saknar alltid honom och tänker massor på honom men ibland är det lite extra.

Jag var och red med Sandra i söndes förresten :) Helt underbart! Hästen var ungefär som min första häst :) Så jäkla go! 5 årig buse på 170 nånting haha. Han var stor! Men när man väl satt på honom så kändes han itne så stor :) Blev några glädjeskutt i skogen då han sparka bakut ett par gånger men jag satt bara och skratta haha för han visste ju knappt själv vad han gjorde :P UNDERBART! Vill rida mer :) Saknar det som fan.... Har fortfarande träningsvärk i ljumskarna :P Och då skritta vi mest och bara testa trava lite grann haha. Bra träning ;)

Sätter in bild är på honom sen när jag har kabeln till mobilen ;)

Skit vad jag är dålig på att sätta in bilder förresten... hhmmm får bättra mig :)

Lite bilder från helgen :)

O´man :)                                             Sandra och Bel Mondo :)

Underbara sol!

Blev jobb idag ändå :) Jobbar mellan 9.30-18.
Är så underbart väder idag så jag och Bella har suttit en del ute och njutit. Härligt när man kan sitta utan jacka och man kännder hur solen bränner på kläderna, det är kärlek det!

Slutar troligtvis lite tidigare, om man känner Birgit rätt ;)
Ska faktiskt till Nisse en vända idag efter jobb. Ska hämta en låda med allt mitt porslin i som jag saknade...
Får man bara se till att skaffa ett fint glasskåp eller nåt som man kan ha det i :) Gillar mitt porslin mycket, för det är lite udda, en del är helsvart och några vinglas är sexkantiga genomskinliga fast med svart fot :) Har även en matchande kanna till. Och helsvarta vinglas + mattallrikar.... Vill ha det :)
Får se om han kanske har hittat fler saker som är mina, vem vet :)

I övrigt tänkte jag se om jag kanske kan köra ner och tvätta min bil en snabbis... Har ju några poletter kvar till tvätthallen :) Kan man ju använda dom ;)

Snart kommer Birgit, hon borde va här vilken sekund som helst... Får man sitta och sanacka massa skit med henne :D

Ikväll blir det melodifestivalsfinal och massa mys med min favorit ♥


Jag och älsklingen ;) haha

Jobb,jobb,jobb :)

Jobbar på för fullt :)

Blev tyvärr sjuk i söndes men har jobbat på ändå :)
Jobbade på Arca i söndes, var segt som tusan för blev väldigt kass, förkyld som tusan... Men några panodil och nässpray så har jag lyckats jobba hela veckan. Har vatt på Santa Maria sen i måndes, ska va där idag och imorgon oxå. Så får vi se nästa vecka hur det blir då :)
Förhoppningsvis hamnar jag på lagret idag.. Men kan inget annat än hoppas...
På fredag ska jag jobba i kommunen :) Bara några timmar men det lönar sig det oxå :) Får hoppas på fint väder så kanske jag kan cykla :)

I helgen ska jag och älsklingen kanske till skäralid och ta en promenad :)Han hade aldrig varit där så ska bli kul :) Gå upp på kopparhaten och visa honom utsikten :)

På måndag ska jag jag på datautbildning inom kommunen, tyvärr så är det en sån dum tid så jag kan inte ta jobb från bemanningen den dagen :( men men... Får hoppas jag får jobb resten av veckan iaf :)

Har lagat mat nu, blev varsin matlåda till mig och Johan oxå :) Så slipper man köpa mat att ha med sig ;)
Får försöka lära mig att göra storkok så vi har matlåda oftare...


Håll nu tummarna att jag hamnar på lagret idag ;)

Förresten, glöm inte tävlingen hos Lill, där man kan vinna ett jättefint armband :) Jag är med iaf ;)

Toppenkväll!

Var ute med jobbet igår :) Måste säga att jag hade jäkligt roligt! Visst full blev man men man får bjuda på sig själv ibland :P
Enda nackdelen är att jag har inte så mycket minne från det att vi satte oss i bilen och åkte hem tills jag vakna imorse...
Vakna en vända vid åtta imorse men kände mig fortfarande onykter så somnade om igen ;) Sen vakna jag inte förrän halv elva :P
Har inte varit dålig idag, bara seg :)
Har varit hos mamma och pappa idag, ätit lite och snackat massa skit :) Och Johan fick termlabb installerat ;)
Längtar till Elmia! Tror att det kommer att bli jäkligt häftigt :)

Bilder från igår kommer senare... Ska lägga mig på soffan och mysa med min underbara älskling! ♥

Såhär såg iaf jag ut :)



Förresten, min bil är toppen!!! Me löööwe! ♥


:D

Nu har jag äntligen min svarta skönhet! Hämtade henne igår :)

Ska snart köra och hämta pappa så ska vi hem till dom en vända och fika osså måste dom ju kika på min bil ;)

Är sååå glad! Och den blir bara snyggare och snyggare ;)

Hos mamma ska hon fixa mina naglar tills imorgon, då har vi utgång med jobb :) Ska bli skoj, får hålla i pengarna bara :)

Såååå fin! Min min beror på att jag pratar med Johan samtidigt ;)

 

En sak till, jag är med och tävlar om en jättefint armband :) Det kommer ifrån http://lilldogg.blogg.se!

Håll tummarna!


Låååång dag

Gick strax innan 5 imorse... Jobbade mellan 6-12, sen var det bara hem, ta cyklen och ta sig vidare till nästa jobb kvart i tre. Slutade vid halv fem och då åkte jag hem, gick o la mig ett par timmar, sen hade min älskade sambo maten klar när jag vakna :)
Blev att man åt och nu är man på jobb igen... Börja 20.30 och slutar 7.30.... Trött! haha

När jag kommer hem imorgon bitti så ska man hem och lägga sig och sova några timmar :) När jag vaknar sen är det dax att åka in till stan och hämta den nya bilen :D Längtar!!

En sånhär snygging har jag köpt ;)