bloglovin

Lycklig!

Jag är så jävla glad!!! Min bebis är hemma!!!!! GUd vad jag har saknat honom! Blev massa bus, godis och supermycket kel!!!
Eftersom jag troligtvis börjar plugga och allt det så jag får ju väldigt lite tid för honom... Men det har kanske löst sig :)
Har pratat med en väldigt god vän. Och han och hans familj är väldigt intresserade av att ta hand om honom. OCh då kan jag hälsa på honom när jag vill! Dom ska testa att ha honom under tiden vi åker till Öland för att fira jul den 18-21 dec :) Jag är så jäkla glad!!!
Han kommer verkligen att få det underbart där! Lyckligare än så här kan jag nog inte bli!

 

Om ett par timmar ska jag ta tåget till stan. Ska på informationsmöte om truckutbildningen. Så får se hur det går med det :) Hoppas man får veta om man blvit antagen eller nåt....

 


Sitter på jobb

Sitter på jobb och tänkte att jag kunde uppdatera lite :)

Imorrn kommer Johans föräldrar med min älskade bebis! Är så glad för jag har verkligen saknat honom! OCh det har ju varit väldigt mycket klabb med allting....
Nu är det ju såhär att jag troligtvis kommer att börja plugga och då behöver han ett annat hem.... För jag kommer plugga i stan och Johan jobbar i stan... DÅ blir det MÅNGA ensamma timar för stackarn... jag vill att han ska ha det så bra som det bara går! Så om någon kanske har tips på en bra familj (gärna ute på landet) som kanske skulle vilja ta hand om honom och ge honom den kärleken han förtjänar så får ni väldigt gärna säga till :)

Var och badade idag med älsklingen :) Supermysigt! Simmade några längder och sen koppla vi av i varmvattensbassängen :) Låg och myste där och hade väldigt trevligt :) Är så kul att man verkligen kan hitta på saker på tu man hand :) Helt underbart!
Nu sitter man på jobb och kollar datorn lite. Då ser man att älsklingen gjort världens sötaste inlägg på facebook (som vanligt). Han vet verkligen hur han ska charma mig ♥

Nu sitter jag och läser lite olika favoritbloggar :) Och fördriver tiden lite. Blev så jäkla sugen på att skaffa löshår igen.... får se om man kan hitta nåt spännande :) Hade varit superkul om man hittat nåt snyggt som man kan sätta i :) var ju faktiskt väääldigt längesen jag hade det sist... Så vi får se :)

Nu ska jag fortsätta spana på internätet ;)




Blir det mer skit?

Förföljs vi utav otur eller vad fan är det frågan om?
Johan var och tittade på bilen idag med och bestämde sig för att han ville ha den. På väg hem så går hjullagret sönder på ena bakdäcket.....

Fick veta att hans föräldrar kommer på måndag och då kunde dom ta Tyson med sig så jag får hem honom igen, då blev jag verkligen superglad för då löser allt sig (trodde jag....) Då ringer gubben istället som har Tyson tillfälligt och säger att jag måste hämta honom imorgon! Bara för att dom ska iväg.... Så nu förösker jag få tag på Johans föräldrar så dom KANSKE kan ha Tyson tills på måndag.... Men ahar fortfarande inte fått något svar.... Så jag håller på att få panik...


Funderar på att gå och lägga mig så man slipper denna dagen! Men känns som att resten av dagarna oxå kommer va skit...... På nåt jävla vänster så går allt emot mig!!

Bilen ligger ute på blocket. Har en som KANSKE ska komma o kolla imorrn, får se hur det blir med den saken... Annars KANSKE där är en som är intresserad och har lagt ett bud... Men men det skiter sig väl det med!

Fans jävla helvetes mög!!


Saknar dig!!!!

 

 


Paranormal Activity

hette filmen som vi såg. Den var sådär. Måste erkänna att jag ryckte till flertalet gånger, men på slutet så flippa den ut helt...
Hade nog varit bättre att se den hemma i mörker och surroundsystem ;)


Paranormal Activity ;)

Såhär snyggt satt vi ;)



Var ju först iväg en vända i Lödde och kollade på en bil till Johan :) Superfin! Får se om det blir den, tror det ;)
Sen for vi iväg till Väla. Blev att vi åt kycklingsallad men handla inget speciellt... Köpte mig en ny plånbok och sminkborttagning :)
Och sen åkte vi på bio.

Nu när vi kom hem så upptäckte vi att vi inte hade någon ström.... kylen var ljummen... så det var bara att ringa elgubbarna... Nu är dom här och grejar och har sig. Var nån kabel i gatan som pajjat och självklart så står VÅRT hus utan ström... Men skulle lösa det så länge med nån ny kabel genom fönstret fram tills imorrn.
Så nu har jag placerat lite värmeljus överallt bara för att lyckas få upp värmen lite :D Och att man ser vart man går....

Nu ska jag gå och lägga mig.... Jobbedag imorrn :)


Ciao!

utflyktsdag!

Idag har det hänt grejer :) OCh kommer hända grejer :)

För det första så ligger min bil ute på blocket nu... Och bara några minuter efter att jag lagt ut den så skrev en kille att han ville komma och titta på den så förhoppningsvis kollar han på den i helgen :)

Fick hem en av Johans juklappar idag. Den blev mycke bättre än jag väntat mig så är väldigt nöjd! Bara hoppas att han oxå gillar den :)

Ska snart ta tåget till Hbg :) Älskligen hämtar upp mig där så ska vi åka till Lödde. Han ska kika på bil :)
Sen ska vi shoppa :D När shoppingen är klar så bär det av till bion :) Ska se PAranormal Activity. Så vi får se hur högt jag hoppar ikväll.... :P Jag och sånna filmer brukar inte funka så bra ihop haha :P Och speciellt inte om det sitter personer bredvid som oxå hoppar eller nåt! haha.

Nu ska jag traska iväg till stationen :) Kommer lite bilder senare ;)

Ciao!

Helgens bravader

I fredes så var älsklingen iväg och käka middag med jobbet. Och jag låg hemma o slappade :)
Vid 21-tiden så kom pappsen för då skulle vi iväg och hämta alla mina saker.
Det gick bra men var jobbigt att där va så mycket folk för N blie helt annorlunda då... + att dom hade fest... MEn jag tog mina saker och pappa hjälpte mig. Körde hem, och då var Johan redo att hjälpa till att bära :) Som tur va så hade jag inte så mycke grejor så det gick fort.
Men tror jag har lite kvar.... så får väl föröska ta mig ut där en vända till sen... Men nu är iaf det mesta taget så jag slipper bry mig mer.

När allt äntligen var klart så slängde jag mig i duschen... Och efter det så kollade vi på film och bara myste (fast jag somna till som vanligt... haha).

I lördes så var det 50-talsfest som gällde :) Callin fylla 20. När man kom dit så var det ganska segt till e början... (hade ju inte dragit igång ordentligt). Så åt vi och sen blev det efterrätt :) Och efter det så börjades drickandet mer på allvar haha. Ju längre kvällen gick desto mer var jag med Hultsfredgänget :) Det var ju där som all action var ;) Hade en allmänt rolig kväll :)
Sen var det bara till att ta cyklen o dra sig hemåt :) Och när man kom hem så var det vääldigt skoj där :D

I söndes tog vi det lugnt.... Satt mest och spelade :)
Och när vi tröttna på det så åkte vi till Kennet och lämna högtalarna och sen vidare till mina föräldrar och hämtade film :)
Såg transformers 2 (vi såg ettan i fredes), men den var så jäkla seg.... Ettan var bra, men tvåan varde i 2,5 timme helt i önödan... man hade tröttnat redan efter första timmen..... Bläfilm...


Idag har jag varit en vända hos min moster och snackat lite skit :) Och busat med vovvarna :D

Min bil är till salu nu! Orkar inte med den längre... Skitbil!


Ciao!



Snart helg!

Denna vecka har verkligen gått som en jäkla berg och dalbana.... Men tänker inte berätta allt förräns jag vet saker mer säkert..

Har fått veta en sak iaf :) Och det blev jag otroligt glad över! Men det tänker jag inte heller berätta om ;)

Jobbar ju inatt.... Slutar halv åtta och då ska jag raka vägen hem och lägga mig i sängen hos Johan :)

Imorrn tänkte jag att man skulle försöka komma upp i tid, har fått veta att det skulle bli fint väder imorrn så kasnke man tar en promenad på slingan :)

Johan ska på middag med jobbet på kvällen så han stannar i stan fram tills dess... Så får träffa honom imorrn bitti innan han köra till jobb och sen får jag träffa honom nån gång på kvällen... Beroende på när dom kommer hem...

På lördag är det  min tur att dra iväg :) Ska till underbara Callin på hennes 50-talsfest :) Alla ska va utklädda till 50-tal, lite häftigt tycker jag. Jag kommer va som en mörkhårig marilyn monroe ;) om jag lyckas med håret... Kläderna vet jag redan vad jag ska ha ;) Kommer bilder efter festen ;)

På söndag är det inget inplanerat änsålänge... Men får se vad som händer :)

Nu ska jag fortsätta pyssla lite :D Får ju fördriva tiden på nåt sätt på nätterna...



:'(

Sitter för tillfället hemma hos mina föräldrar och väntar på att mamma ska komma hem vid fyra.
Tänkte berätta för henne hur allt ligger till...
Tuff dag igår kan jag säga.... I lördes så ville nog inte min hjärna ta till sig vad om egentligen hände... Men när vi åkte ifrån dom igår så brast jag i bilen... Älsklingen trösta mig... Han sa inte så mycket, men bara att han fanns där och höll om mig betydde jättemycket!
Idag är en seg dag... Saknar honom så att jag vet inte vart jag ska ta vägen... Just nu vill jag bara åka dit direkt och krypa ner i hans goa päls!
Jag vet om att han  verkligen kommer få det kanon hos dom och jag kan inte vara ego längre...
Vi ska upp helgen innan jul och fira med Johans föräldrar, då ska jag äntligen få träffa honom igen! Om inget händer såklart för då kör jag dit direkt! Vi har lovat att hålla kontakten regelbundet så jag får veta allt om hur det går och så vidare...
Älskar dig Tyson!




För att tala om något annat (annars komemr tårarna igen..) så var vi på bio innan vi åkte hem igår. Såg 2012, var en helt okej film men på slutet så kändes den så overklig... Så då blev den nästan bara jobbig istället... Man hade ju gått och byggt upp i hjärnan att den skulle vara så jäkla bra (eftersom vad man läst av alla andra som sett den), men den var inte SÅÅ bra....


Nu ska jag snart starta kaffet så det är klart när mamma kommer....


♥Tyson♥


Söndagmorgon

Då var det söndagsmorgon... Har varit i verkstan och fixat bilen. OCh nu är vi i husvagnen igen efter att ha fikat lite.

Igår gick toppen! Trodde faktiskt inte att det gick så bra som det gjorde...
Jag tänkte att jag skulle förklara lite här... Det är några som undrar och eftersom jag vet om att inte alla läser min blogg så kan jag förklara lite här :) Alla har nämligen inte med det att göra.
Det är ju såhär att jag har flyttat in i byn och min älskade bebis följde med mig. Dom senaste veckorna har han faktiskt varit gasnka deprimerad... HAn haar inga kompisar där och kan inte springa fritt för det är ju både massa andra hundar och katter och massa småbarn som är ganska rädda för en stor bamsehund :)
Jag har lärt känna ett par helt underbara människor här på Öland. Som är ett par kompisar till Johan. Dom har letat efter en hund som sällskap till sin egen hund... Så har vi diskuterat lite löst angående att Tyson saknar landet... Där han kan springa som han vill och även ha en kamrat.
Mamman i familjen är mamma ledig, har en liten pojke på 1. Tyson och hon kom kanon överens direkt. Pojken älskar tysons lurviga päls :) Och pappan i familjen blev oxå kär i honom :)
Tyson har sovit där inatt :) Och pappan ringde Johan nu och berätta hur allt hade gått osv, och tydligen hade det gått kanon.
Vi ska snart dit och hälsa på. Så ska jag fråga hur allt är och hur dom tycker att det funkar... Märker jag minsta lilla fel så följer tyson med hem igen, annars får dom ha honom på prov fram till helgen innan jul för då ska vi till öland igen.
Om allt funkat då, så tänkte jag att dom kunde ha honom på foder.... aålänge han trivs så är jag glad... Kan inte tänka på mig själv i detta läget...
Jag ska ju troligtvis börja plugga i januari oxå och det kommer hålla på i nästan ett år... Och då hade bebis fått va ensam hemma i mååånga timmar. och va inne heeela tiden...
Den här familjen har fin gård, med hästar och Tyson får även en hundkompis som heter Zappe :)

Har ni några frågor så får ni mer än gärna kommentera här, men snälla skriv inte på Facebook.....




Öland

Idag blir det jobb mellan 7.30-11. Efter det så ska jag hem till min moster och hjälpa henne lite :) Ska komma en och kika på en av hennes vovvar som hon inte ska ha kvar :)
Och när det är färdigt (vilket jag hoppas går fort...) så sk jag sanbbt hem och packa ihop lite, sen åker vi till Öland!
Och jag är verkligen supernervös (igen...), för bebis ska följa med oss.... Så ska han få träffa Johannes och Madde och deras vovve :) Så får vi se hur det går...
Samtidigt som jag vill att det ska funka så går jag ändå o hoppas på att det inte funkar.... Men måste tänka på hur han kommer få det och inte tänka på mig själv...

Nu ska jag packa ner datorn ;) Tänkte ha den med mig... Sen följer den med till Öland! Klarar mig inte utan den ett helt dygn... Har för mycket jag måste hålla koll på angående travian :D
+att jag kommer ju säkert skriva hur det går på Öland :) Hur det går för min älskade bebis!



 

 


Då sitter man här...

Jobbar inatt.... Inte så värst kul men lite :D Går väldigt bra på travian för tillfället (spelet som jag är beroende av ;) )
Älsklingen har precis gått och lagt sig... Men snackar med massa travianfolk på skype :)

Peppe, jag är bara glad att du var på toppen humör :) Tänk om du vatt på samma dåliga humör som mig ;) HAde slutat i KATASTROF! haha :)

Nu ska jag fortsätta spela lite :D Blir väl en vända Sims3 oxå så man håller sig riktigt vaken :D


:D

Kan ju säga som så att jag är på strålande humör idag :D
Var på utbildningsmöte imorse angående truck utbildningen, blev att jag även sökte till lastbilsutbildningen som troligtvis börjar i april. Så får vi se om jag kommer in :) Var bara 12 platser....

Ska jobba natt idag.... Så tänkte att jag ska vila en stund nu innan Johan kommer hem. Sen blir det nog lite mys med honom och sen vila en stund till innan jobb så man håller sig pigg hela natten :) Alltid jobbigt att bara jobba en natt.....

På lördag jobbar jag oxå... Men bara mellan 7.30-11, sen bär det iväg till Öland :D wie!

Godnatt sålänge ;)


Bättre dag idag

Igår var verkligen en urusel dag.... Allt gick emot mig kändes det som.
Peppe var på strålande humör :) För hon är nykär ;) Den andre kollegan var på lika dåligt humör som jag var på så som tur var så jobba vi bara ihop en timme, sen fick jag tid för mig själv.

När jag kom hem efter jobb så blev det att slänga sig i sängen direkt! Blev på bättre humör då för Johan var supermysig och höll om mig massor ♥

Idag har jag varit en vända hos min moster med Tyson, så han fick leka av sig lite. Nu ligger han i köket och sover.

Har även varit på skatteverket och ordnat personbevis. Ska på möte imorrn med en tant angående en utbildning som jag supergärna vill gå. Som tur är så är det i samma byggnad som skolan, så jag passar på att hämta en kopia på mitt betyg precis innan mötet :)

Om en liten stund kommer älsklingen hem. Han var tydligen inte på så bra humör idag.... Så jag tänkte laga lite mat och sånt så han bara kan ta det lugnt idag.


Ny bild på mig :)




....

Hey I’ve been looking outside myself trying to be somebody else
But every time I got stuck - in the middle
I thought that if I only let them see the girl they wanted me to be
Then I would never ever get stuck - in the middle
Hearing all these voices telling me to find my way

Hey I’ve been hiding from all the pain trying to make it go away
But every time I got stuck - in the middle
I know that if I only let them see all my insecurities
I will never ever get stuck - in the middle
No more time for crying feeling sorry for myself
Now I don’t need anybody else

Yes I’ve lived and I’ve learned I’ve crashed and I’ve burned
But looking back has finally made me see that all I need to fly is to be free







10 november 2009

Ibland kan man reta sig på folk utan egentlig anledning... Som bara idag, jag blev svartsjuk (ovanligt, nej!). På en skitsak egentligen men sen samtidigt retar jag mig på det för att så mycket annat spelar in... Men men... Inte så mycket att göra åt....

Dagarna bara flyger iväg... Dom går nästan för fort....

Johans föräldrar var här från ons-fre. Det gick över förväntan :) Jag hade räknat med en hel del pinsam tystnad... men Johan och hans pappa var ute nästan hela tiden och grejjade med allt. Och hans mamma var iväg och handlade mycket :)
Och jag gömde mig i soffan.... :P

I helgen skulle vi fått ännu mer besök från öland, Johans vänner. Men dom var sjuka så dom kunde tyvärr inte komma... Men kommer en annan helg :)




Idag är verkligen en seg dag... Känns superskumt... Hatar den här känslan man får i kroppen när man upptäcker saker som man  inte vill se.... Och sen att vissa saker har vatt som dom har vatt gör ju inte saken  bättre...
Skitsamma... Nu ska jag ut och ta en cigg så man får annat att tänka på....

Jobbar förresten idag mellan 14-21, börjar såklart när Johan slutar :( Men får ju träffa honom lite ikväll iaf innan det är läggdags....



Ciao!


Sitter på jobb nu och har inte så mycket att göra så uppdatera bloggen lite :) Det va ju ett tag sen, är ganska slarvig...

Har ju skaffat ny telefon (en bra telefon!) så nu kan jag även börja blogga från mobilen ;) Om det skulle va intressant vill säga...

Igår så hade jag och Johan varit tillsammans i 2 månader :D hehe Tiden går fort när man har roligt!

Nu i veckan så kommer Johans föräldrar... Dom ska bo här ett par dagar :) Och hjälpa till att grejja lite.
När dom åker på fredag så kommer istället ett par kompisar till Johan :) Dom med den söta pojken som jag vill kidnappa ;) Ska bli superskoj!

Fick världens sötaste sms utav älsklingen idag. Et5t sånt sms som verkligen värmde i hjärtat! Jag är verkligen världens lykligaste tjej, är så glad att jag träffat honom. Han är underbar på alla sätt och vis! Vi har så gott som samma syn på allt :)

Johan, du är underbar!

♥Sagolik kärlek♥


Halloween!!

Halloween var superkul!! Vi hade fest den 30e oktober. Alla var tvungna att va utklädda :D Och det var skoj haha. Det kom allt från döda människor till snickare och baldrottning haha.

Man blev ganska onykter men inte okontrollerat :) Detta får man göra om!! Kanske kan ha nån Julmaskerad ;) haha
Träffade massa folk, både nya och gamla :D

Dagen efter så blev det en väääldigt lugn eftermiddag.... Jag var superseg!! haha
Fick gå och lägga mig en stund till på efter middagen för att orka med kvällen...

på lördagskvällen så åkte jag och Sandra till Baltiska Hallen i malmö för att se Thriller :D Superkul! Dom var väldigt duktiga och en av mina favoritlåtar va självklart med ;)


Underbar helg med andra ord!

Johan du är helt jävla fantastisk! Jag älskar dig!!

Äkta piratkärlek ♥

Snyggaste personen på hela stället ♥

Skål!

Såhär såg jag ut som pirat ;)

28-10-09

Va min födelsedag :D

Fick supermånga grattis av alla möjliga, var väldigt skoj :)

Min älskade familj kom vid halv tvåtiden till mig :) Åt massa kakor och tårta :D  Fick Sims 3 av dom i fölsepresent ;) Snacka om att jag blev glad :D
Sen kom älskling hem och då fick han oxå lite tårta :D
Satt och pratade ett tag sen fick dom köra hem för då skulle jag och Johan iväg.
Blev att vi åt på mAx sen blev det bio, Zombieland :D Skojjig film haha.

När vi kom hem några timmar senare så slängde jag mig vid datorn direkt för att testa sims ;)

Tack för en underbar dag!!! Älskar er ♥


22 år nu :D