bloglovin

OMG!

Haha jag har gått och köpt bil!!! Kan inte fatta det riktigt...
Var iväg igår och kikade på en massa och bestämde mig för en peugeot 206 :D En sån jag visa innan fast svart :D Skitsnygg!!!
Det är en 110h motor (1,6), årsmodell 2006 och har bara gått 3400 mil! Nästan helt ny! OCh har bara haft 1 ägare.
Priset för detta då  var 89000kr, men kunde lämna min bil som inbytes oxå :) Så får 13000 för den, och det tyckte jag var alldeles utmärkt!

Nu längtar jag bara tills på onsdag när jag får den..... :)

Seg

Kan ju börja med att bilen blev inte min.... Den blev såld i söndes, när jag haft kontakt med honom på lördagen och han skulle kolla så vi kunde boka en tid tillsammans.... Surt som fan!!
Men har kollat runt lite på nätet och finns en del andra loikadana, så vi ska kika på dom på lördag :)

Har för övrigt jobbat på Santa MAria hela veclan, har haft sån tur så Johan jobbar samma tider så vi samåker :) HAr även åkt med två tjejer ett par dagar, men ska bara ha den ena med idag, och då får hon jäklar i det se till att betala respengar... Jag klrävde pengar igår och fick 26kr av den ena!! ÄR det ens lönt??

Ska börja jobba nu klockan 14- 22 på SM igen, sen jobbar man egentligen inte på fredagar, dom som jobbat efttremiddag, men jag ska såklart jobba där mellan 7-16.... Så jag kommer va helt död imorrn...
Men får ju tänka att det blir goa pengar :)
Har jobbat varje dag sen i tisdes förra veckan... Så hoppas på en jäkla bra lön nästa månad!!

Årsinkomst

Det enda jag behöver ta reda på nu är hur min årsinkomst för 2009 ser ut.... Är den som 2008 eller mer så är bilen min.... Men får vänta ända tills måndag för att få reda på det :( Jag som inte har något tålamod alls!! aaaahhh!!!!
Sitter och räknar ut en massa nu.... Fortsätter jag på activ och allt flyter på som det gör nu så klarar jag av bilen + att jag får en del pengar över som kan sparas :) Och då har jag räknat på lön UTAN ob...... Håll tummarna!!!

Bilköp??

Är så trött på min bil..... Vill ha en LITEN, bensinsnål bil.... Har hittat den perfekta, har skrivit till företaget, och hoppas han kontaktar mig snart...
Och hoppas verkligen att jag får lov att ta ett litet lån.... HÅLL TUMMARNA!!

Detta är bilen jag försöker skaffa.... Hoppas dom ringer antingen i helgen eller på måndag.... Hade varit alldeles perfekt för mig!!


Tips!!

På vår utgång med jobbet hade jag tänkt ha ett rosa linne på mig, som sitter ntajt vid bysten men väldigt löst resten, ska man ha ett par svarta legsings till det eller ett par jeans?? Ge mig gärna tips :)

Trött!

Är så jäkla trött!!!
JObbade på Finax igår, och gissa vem som var där??!! Soppatorsk killen......... SUCK! Han var på mig konstant och flörta och försökte få mitt nummer och han skulle bjuda ut mig osv.... Occh han VET att jag har kille, dom träffades ju till och med i tisdes..... Förmannen såg hur påträngande han var, och vi prata lite om det i fika rummet. Haha jag fick till och med eskort till omklädningsrummet va vår käre förman och han kollade väldigt noga så killen verkligen hade åkt. Så sa han att han gillade inte honom alls så vi skulle slippa se honom där fler gånger haha, sicken kväll säger jag bara.....

Kom hem vid kvart i tolv inatt eller nåt sånt, berättade alla skandaler för älsklingen, sen blev väl klockan ett eller nåt innan man lagt sig helt till ro. Upp igen halv sju.... Började i kommunen halv åtta, så man är lagom trött!

Ska till mamma efter jobb, hon fyller 41 :) Så blir present till henne och lite kaffe :)
Ikväll blir det Let´s Dance med älsklingen, om man lyckas hålla sig vaken ;)

Jobb imorrn med i kommunen, 06,30-13, och även lördag 14-21. Förhoppningsvis är jag ledig på måndag.... Men ska ringa Activchefen idag och försöka boka in Santa Maria och Finax nästa vecka :) Hoppas på att där är så man kan fylla veckan....

Äntligen jobb som jag trivs superbra på :) Älskar mina jobb haha, alla tre ;)

Den 5 mars blir det utgång med kommunjobbbet, bara vårt team, tror det kommer bli skoj ssom sören :). Blir förfest hos mig med massa singstar och sånt, sen tar vi tåget in till stan och käkar och sen ska det dansas hela natten lång! Undrar om jag kan ha mina skor då.... Eller om det blir för jobbigt med snön kanske? Eller så tar jag mina stövlar :)

Ciao!!

Mardröm?

Inatt/imorse drömde jag en helt skum dröm... Jag vaknade av att jag var så fruktansvärt ledsen...

Jag drömde att jag och Johan hade bokat en resa till Sthlm, bara han och jag. Vi skulle bo på hotell och bara ha allmänt mysigt på tu man hand, typ rymma ifrån vardagen lite. Dagen innan vi skulle åka fick Johan ett samtal, jag visste inte alls vem det var, men han var sådär gullig i telefonen... Han sa till mig att han var tvungen att åka till sthlm själv för att han skulle bli PAPPA!! Jag fattade ingenting och började skälla ut honom om varför han inte sagt något tidigare osv, jag visste ju att han  vatt med X innan vi blev tillsammans...
Vi blev mega ovänner och han åkte.... Jag försökte ringa flera gånger men han vägra svara... Så då skicka jag ett sms att om han ville att vi skulle vara tillsammans så fick han svara mig!
Men det gjorde han inte..... så jag började packa mina saker....
Jag hade nästan blivit klar med all packning när han kom tillbaka. Han bad om ursäkt för att han inte svarat men sa att han ville tillbaka till X nu när han blivit pappa eftersom jag inte kunde ge honom det han ville ha. Han sa att han älskade mig men kunde inte fortsätta pga det.

Då vaknade jag..... Jag var så jäkla ledsen och tog ett tag innan man fattade att det var en dröm.... Usch säger jag!!!



Till nåt helt annat, igår jobbade jag på Santa Maria i Landskrona för första gången. Älskade det :) HAde superskoj och hoppas det blir lika roligt nästa gång! Enda trista var att jag och en annan skulle samåka med varann. Det var meningen att han skulle åka med mig, men när jag stod där o vänta på honom så kom han körandes och vile att jag skulle åka med honom istället, så då gjorde jag det (tyvärr). Han satt och babbla hela vägen om hur många fortkörningsböter han fått och hur många gånger han blivit av med körkortet :/ hhmmm.... Iaf vi kom fram helskinnade, men när vi skulle hem så hann vi inte ens av parkeringen förrän han fick soppatorsk.... SÅ det var bara till att ringa stackars Johan så han fick hämta mig... TACK ♥
Blev att vi åkte småvägarna hem så vi kikade in på Ekeby möbelaffär :) Massa fina saker man vill ha!

Idag e det jobb i Kommunen 13-21, imorrn e det dags för Finax :D Och sen fre,lör,sön kommunen igen :) Älskar  mina jobb :) Massa omväxling och för en gång skull så trivs jag som fan :) Lätt att jag hör hemma inom industriarbete :D


Ciao!

Då har alla hjärtans dag passerat oxå :)

Johan åkte på kräksjukan natten mellan tors-fre.... Ingen rolig natt kan jag säga... som tur var så gick det över så han mådde ganska okej på kvällen. Vi åt god mat och stängde av datorer och telefoner och bara låg och mös :)
På lördagen så var jag först en vända hos Linda och drack lite kaffe och träffade Göran. Efter det så åkte jag till mina föräldrar och snackade lite med dom, fick passa på medans pappa var hemma.
På Kvällen hade vi en liten minifest (förfest till ekebo). Emma, Emma och Engan var här och drack lite och vi spela singstar och guitar hero :) Hade allmänt skoj.
Igår så fick jag rosor utav JOhan och en supergod semla :) Och han fick ett alla hjärtans dag kort utav mig som det stod en liten text i. Jag vet faktiskt inte ifall han uppskatta det.... Jag sa till honom att han absolut inte fick skratta..men blev att han inte sa nånting :/ Så vet inte riktigt hur man ska tolka det...
Sen blev det massa film och pizza. Låg mest i soffan och myste en massa.


Någon som har tips förresten på hur man blir av med sjukdomen SVARTSJUKA?? :( Hatar att vara det....


Idag står det städa på schemat. Ska även ringa Finax tänkte jag och höra ifall hon har ltie extra jobb till mig denna vecka...

Ciao!

På jobb

Om 45 min slutar man :), natten har faktiskt gått ovanligt fort, kanske beror på att man suttit och pysslat hela tiden ;)

Blev iaf ett Alla Hjärtans-dag kort, ett mors-dag kort och ett kort där det står Camilla ♥ Johan lite snyggt, och en fin dikt till Johan på baksidan :) Får se om jag vågar ge honom det :P Han kanske tycker att jag är löjlig....

Jag är väldigt dålig på att berätta för honom hur mycket han betyder för mig, men är inte så bra på att skriva ner det heller.... Så hittade lite olika dikter på nätet och blandade ihopa lite. Kanske beskriver lite iaf :)
Jag tror att han vet att jag älskar honom :)

Han köpte sig en iphone igår :) Äntligen! haha nu slipper han vela mer ;)
och jag tillbringa dagen med att spela Sims3 innan det var läggdags en vända innan jobb ;)

Har massa planer inför framtiden och en del kommer troligtvis ske snart :)
Denna gången är det jag som ska sluta vela och bestämma mig :P Jag vet garanterat att jag vill :) Men måste bestämma mig för vad.... Men vi har ganska lika åsikt om det så tror det blir bestämt snart, sen ska det bara beställas...

Sen ska det sparas massa pengar.... Usch..... Spara pengar till  ****, till Elmia, till ADR-kort och lägga undan lite pengar inför sommaren :)

Saknar våren som fan! Nu börjar jag bli riktigt trött på den här snön.... Blev verkligen superglad när den kom, men nu saknar jag grönskan.... Får se när den dyker upp.....


Nu ska jag packa ihop mina saker så man kommer hem snabbt :) Ska nog tugga i mig nån chokladbit till oxå ;) GOTT!

Ciao!


Hemma igen :)

Då var vi hemma från Öland igen.

Åkte upp i torsdes, gick på bio i Kalmar och såg Avatar :) Tyckte faktiskt att den var väldigt bra så den ser jag gärna igen när den kommer ut på DVD :)

Igår var vi på begravning, Johans mormor. Blev mat och massa fika efteråt. På kvällen gick jag och Johan till Köpstaden (Ölands "väla" eller vad man ska kalla det...). Han köpte lite lego och jag scrapbooking grejer :) Sen kolla vi Let´s Dance med hans föräldrar och fikade ännu mera haha.
Idag var Johan och hans pappa och fixade bilen medans jag Biggan (johans mamma) åkte in till Kalmar och gick på antikmässa :) Fanns hur mycket fina saker som helst! Blev iaf ett fint porslinspar :) Komemr bild på dom sen :) Biggan betala dom... jag skulle göraa det egentligen men hon envisades om att hon ville betala så hon fick en kram och ett stort tack :)

Åkte hem ganska så tidigt, lämna Öland vid tolv. Påvägen hem blev det en vända inom förmedlingcentralen :) Där blev det oxå lite scrapbooking saker ;) Och Johan hittade en sån i smide som ska hålla en flaska och två ljus :)

Nu eldar vi för fullt här, det var ju ganska kallt i huset när vi kom hem :P

Ska krypa ner i soffan med älsklingen nu, beställa pizza och kolla på Melodifestivalen ;)

Ciao!

Äntligen!

Nu börjar mitt liv klarna tror jag :)

Jag och älsklingen har planer på g, och mina föräldrar har godkänt det. Vad det är får ni veta en annan gång :)

Pappa har ordnat jobb till mig, men jag måste kolla upp vad ett ADR kort kostar, och försöka lösa fram pengar till det... Lyckas jag med det så är jobbet mitt :) Och då blir det goa pengar ;) Men måste ju som sagt fixa kortet först... Företaget skulle hjälpa mig med en del, men måste fixa resten själv. *HOPPAS*

Så dagen idag kommer jag att ägna åt att ringa runt till lite olika ställen för att hör priser, sen kör jag nog en vända till Familia...
Imorrn är det jobb. Torsdag så åker vi till Öland, bio på kvällen, begravning på fredagen, laga bil på lördagen, sen åker vi hem lördagskväll, och söndag e det jobb igen :)


Dessa blev mina ;) Supersöta!! Och passade!



I Love You!