bloglovin

Fredag!

Idag e det ju då fredag, dagen som alla brukar längta till =). Själv är jag mest fundersam på vad man kan hitta på idag. Ska ju jobba imorrn...

Får se när älsklingen kommer hem =)

Ser faktiskt framemot att jobba. Ska jobba med Peppe både lördag och söndag så tror det kommer bli jäkligt kul =) Har typ alltid nåt att prata o skoja om, lätt tjej att prata med =)

Igår blev det Torsdagsmys =) Gjorde "riktig" mat för en gångs skull, fast var lite onyttiga och köpte godis haha. Kollade först på Halv åtta hos mig, sen såg vi Mammas pojkar.
I programmet Mammas pojkar är där vissa personer som jag verkligen inte klarar av haha. Den ena tror verkligen att hon är mycke bättre än alla andra... Och den andra åkte ut igår, henne klara jag inte av för att hon hade så konstig röst haha.

Nähe, om man ska ta och skruva upp dator musiken på högsta volym och busa lite med vovven =)

Ha de göttans idag!!
♥ Älskar dig! ♥

 

 


<3

Älskling var ledig i fredes. Blev en långpromenad i skogen med Tyson. Supermysigt och toppenväder! Måste vi göra om!!

Helgen var superkul.
Var planerat att vi skulle till Johans arbetskollega som fylla 25 på lördagen, ingen av oss var sugna för tänkte hela tiden på att man inte kände någon där... Men vi åkte ändå och tur var det, för det var verkligen superkul!
Träffade på en kille där som visste vem mina föräldrar var haha.
Fick Johan till att dansa, och det var oxå superkul!

Senare på kvällen/natten fick vi för oss att vi skulle åka vidare till Raggarklubben. Skulle vara strippa där ; )
När vi väl kom dit så ångra vi oss igen haha. Gick hemåt och fick pratat en hel del, vilket var skönt för då blev en del saker klargjorda. Gjorde även bort mig rejält... Haha men det kanske jag berättar om en annan gång...

Igår låg vi nästan bara på soffan hela dagen. SKÖNT! Gick en lite kvällspromenad med Tyson och fick i oss lite friskluft.

Idag är en seg dag... Hr haft hemska mardrömmar hela morgonen från det att Johan åkte till jobb... Har legat och kallsvettats som fan och typ bara velat börjat gråta... Har grym mensverk ovanpå allt så är typ allmänt deprimerad.... Bara hoppas att resten av förmiddagen går fort så Johan kan komma hem... Är väldigt kramsjuk idag!

Nu ska jag försöka hitta nån rolig film i hans hylla så jag kan ligga och skratta lite =)
Halloween

Halloween närmar sig och vi har bestämt att vi ska ha Halloween party. Blev väldigt glad över att det är så många somm vill komma.
Har kanske hittat vad jag vill ha på mig (alla måste ju vara utklädda). Men behöver lite tips av Johan. Så han får välja mellan två stycken. Den ena dyrare än den andra...
Alltid svårt med kläder...
Var i stan idag och kollade i deras maskerad butik, hittade en jag gillade så egentligen står det mellan tre kostymer fast två är samma tema.
Johan är oxå lite i valet och kvalet.

Nu ska jag lägga mig på soffan en stund innan han kommer hem från jobb. Så ska vi kika lite mer på kläder.Ros

Den förste Oktober fick jag en ros utav Johan, för att vi varit tillsammans en månad. Det tyckte jag var supersött!

Tyson har fått en infektion i sin ena tass... Han är väldigt svullen och slickar hela tiden så han har skavt bort hår därifrån... Blir nog att ringa vetrinären imorrn och höra vad hon tycker att jag ska göra... Tycker så sund om honom.

Blir jobb en vända idag med, skönt att tjäna lite pengar iaf. Söker jobb för fullt... Måste hitta nåt mer. Alltid tufft under hösten med detta jobbet. Den bästa perioden är under sommaren... Men skulle gärna vilja ha ett "vanligt" jobb, så jag har semester när alla andra har semester. Så som  det är nu så får jag ju min "semester" på hösten, men det hjälper ju inte mig eftersom då får jag inga pengar....

Nu blir det att göra sig iordning sen kolla lite på platsbanken innan jag drar.
Lycklig!

Mitt liv har börjat på nytt.
Har träffat en kille som är helt underbar!
Börja med att han skrev och kommenterade min bil på garaget.org. sen några månader senare skaffade jag facebook, då hittade jag honom där utan att jag tänkte på vem de var, kände bara igen honom och att han var från byn. Sen börja han skriva till mig och jag svarade ju såklart för att vara trevlig. Tänkte inte så mycke på det, men upptäckte ganska snabbt att han var en väldigt trevlig kille och väldigt rolig att prata med. Till sist fick han mitt nummer så vi började smsa lite med varandra. Han ville gärna att jag kom hem till honom och tittade på film, men det ville inte jag. Jag kände mig ganska osäker eftersom vi bara "pratat" via internet och sms. Men så kom en dag då jag och min bror skulle iväg och shoppa lite :) Då bestämdes det att vi skulle träffas där. Och det var det bästa beslut jag nånsin tagit! Hade sett honom ett par gånger på ganska långt avstånd tidigare, men när vi kom till entrén där vi skulle mötas så smällte jag! Där står en kille med dom mest blå ögon jag nånsin sett, helt underbart söt var han! Vi gick inne i affärerna ett par timmar, men sa inte så jätte mycket till varandra för vi var ganska blyga båda två. När vi skulle hemåt så gav vi varandra en kram och sen lös jag som en sol hela vägen hem :)

Nu har vi varit tillsammans en månad och jag är fortfarande lika kär i den här 28åriga ölänningen :)
Han är världens charmigaste kille ♥