bloglovin

Livet Leker

Haft några väldigt underbara dagar :)

Här är bilder från när vi åkte inlines i lördes:

Paulina och Johan                                                          Johan :)


På söndagen var vi ju på drifting.... Tog en väldigt bra bild på älsklingen :)




I måndes var vi på Kopparhatten :) Skulle "bara" kika på utsikten, men Johan hitta nån konstig stig så vi klättra ner från Kopparhatten ner till ån, skitläskigt!! Riktigt brant och mitt hjärta bulta stenhårt. Men vi kom ner :) Sen skakade jag.... haha :P Sen fick vi ju leta oss fram så vi skulle kunna komma upp igen för bilen stod ju där uppe... haha :)


Klicka på bilderna för att få dom större :)


Och i tisdags så var vi på bio och såg Clash of the Titans i 3D :D



Idag har jag jobbat natten.... Slutar om 4h.... Ska göra lite frukostbullar nu :) Så man har nåt att göra... Fast är ganska så pigg änsålänge :) Kommer väl som en bomb sen när man kommer hem haha.

Ciao!

Dålig uppdatering igen...

Har varit iväg hela dagen idag :) Varit utanför Hässleholm på drftingtävling och bilutställning. Var underbart väder, trevligt folk, kan bara sammanfattas som en toppen dag :D Solbrända lyckades vi oxå bli haha lite röda om näsorna ;)

Johan leker lite ;)



Igår Jobbade Johan en  vända på förmiddagen. Sen köpte vi nya inlines, gick även en sväng på Höganäsmarknaden. Hittade mig en skinnjacka :D Inte äkta såklart... Men JAG tycker att den är supersnygg! Hade den på mig idag och den var superbra! Höll värmen fast att den är väldigt tunn, men blev samtidigt inte för varm så är en perfekt jacka såna här dagar :)

Var ju tvugna att testa inlinesen oxå igårkväll :) Andra gången som Johan åker i hela sitt liv :D Det var vingligt men gick ändå bra!

Nu får ni kolla Elmiainlägget :D Har lyckats få igång kamerakortet... Så nu finns fler bilder. Men måste ta reda på hur jag får över bilder som är fast på själva kameran... Hmmm

:D Over and Out!

Besviken och arg!

Hade en toppendag med mamma igår :) Handla massa fint till köket och där blev kanon :)

På eftermiddagen åkte jag och Johan till Väla, tänkte försöka fixa min telefon... När vi kom så sa dom att den troligtvis bara behövdes uppdateras IGEN... Så hem och gjorde det... blev absolut ingen skillnad förutom att jag förlorade ALLA min kontakter :( Så jävla surt...
Har kollat runt lite på nätet nu angående Aino, och måååånga skriver att deras touch lagt av och att den strular mycket... dom har till och med fått ny Aino flertalet gånger men får alltid samma problem... Då borde man väl få en annan modell?? eller?? Jag vill inte springa och betala för nåt som inte funkar! Skit oxå!

"Fullkomligt väredelös telefon. är nu inne på min 3.e aino. Touchen fungerar ej. Trots uppdateringar. Nu så lyser den hela tiden utan att gå i vänteläge och Touchen funkar inte heller. Nu ska jag reklamera för 3:e gången vilket känns tråkigt eftersom jag gillar utseendet."


Bara 1 av recensionerna........

Suck!!

Baka Baka Liten Kaka :)

Jobbat inatt oxå... Då passade jag på att baka igen ;)

Så bakade svärmors frukostbullar. Blev något större än hon brukar ha dom haha, men ser ut som vanliga bullar man köper i affären :)
Bakade chokladkakor, det var en sån dära färdigmix jag testade, dom blev helt okej. Smakade bara lite för mycket choklad för min del...
Blev även chokladsnittar :) Har packat ner så jag tänkte ta med till mamma idag så dom får provsmaka :) Jag själv blev väldigt nöjd iaf.
Nu på morgonkvisten så bakade jag även Drömmar, med chokladfyllning ;).

Är verkligen superkul att baka :) Får snart ha nåt kalas eller nåt för frysen är snart full med bara kakor haha! Johan skulle sätta igång den stora frysen så vi får plats med mat oxå ;)
Tyvärr kan ni inte få se bilder på allt bak.... Kamerakortet vill inte läsas i datorn... Och mobilen har lagt av... Men så här ser mina kakor oxå ut:


Slutar jobba om lite mer än 2h. Då blir det hem och slänga sig i sängen direkt! Sen upp vid tio och åka iväg och handla med mamma :) Ska se om jag hittar några fina kakburkar ;)

Underbart väder!

Vaknade precis :) Solen gassar på in i sovrummet så här blir väldgt varmt... Då blev man glad, även om man fortfarande är trött för att man bara sovit 3.5h så gör solen mig glad :)

Bakade en massa inatt ;)
Chokladbullar
Vaniljmuffins med choklad i
Vanlijmuffins med chlckladglasyr
Chokladmuffins med vaniljglasyr.

Nu ska jag ta tag i disken här hemma tänkte. Det är rent men inte inplockat :) Sen funderar jag på om jag ska baka lite till ;) Har några fler recept jag skulle vilja testa, bland annat kolasnittar... Det verka väldigt enkelt, men man behövde elvisp, så ville inte skramla med det inatt....

Älsklingen ska hämta sina nya dörrar idag :) Han har köpt ett par nya framdörrar till passaten, vet inte om där va högtalare redan eller om han skulle bygga dit själv :)

Min telefon har lagt av IGEN! Touchen funkar inte.... skärmslackaren funkar inte, så den lyser hela tiden och drar en jäkla massa ström... Kameran är i vodeoläge, och går inte att ändra till kameraläge för då måste man använda touchen :( Så blir väl en vända till hbg snart oxå så dom kan fixa den.... Den SKA funka! Jag tänker inte betala en massa för skrot! Så det så!

Nehe nu får jag vä ta tag i disken.... Ciao!

Jobbar natten...

Jobbat på Finax både igår och idag.
Blev hem och sova ett par timmar sen iväg till K-jobbet... Ska jobba till halv åtta imorrn bitti... Seegt! Men man får ju tänka på att man kanske får en fin lön nästa gång igen ;)

Älsklingen var snäll och gjorde pannkakor idag :)

I Måndes så premiärgrillade vi! Emily var hos oss nästan hela dagen :) Vi åkte inlines, solade, och spelade kubb :) Sen blev det god grillad fläskfilé :D På kvällen blev det mys med Johan, kollade film och åt glass :)

Hade tänkt att jag skulle ta inlinesen till jobb nu ikväll men det funkade inte för jag hade så mycket grejer med mig så fick bli bilen ;) Har passat på att baka Chokladbullar (kanelbullar fast med choklad i). Dom blev faktiskt väldigt goda :) Hoppas älsklingen oxå gillar dom.

Nu ska man vänta på att nattpatrullen ska komma, sen tänkte jag baka lite olika sorters muffins med glasyr på ;) Det är sånt man kan göra utan att väsnas :)

När jag kommer hem så blir det läggdags! Ska bli skönt att sova! Sen hoppas jag på fint väder, för då ska jag minsann ut en tur med inlinesen ;) Det gick så pass bra när man var ute med Emily så man har fått mersmak ;)

Har fortfarande inte fått igång så jag kan få över mina bilder från kameran... Får väl köpa en kabel eller nåt....

Ciao :)

Kärlek <3

I onsdes hade jag och Linda årets första tripp till havet :) Iaf för min del.
Supermysigt att bara gå där och njuta av det fina vädret!





Igår så permanenta min kära mor håret på mig :) Blev så jäkla snyggt! Ser ju ut som en rockstjärna nu ju :D Äntligen lite liv i mitt tråkiga hår... TACK MAMMA ♥

Första bilden bjuder jag på ;)


Igår åkte man på "leksaks-party" oxå, blev några öl :P Köpte lite massageolja med aprikossmak, och ett ljus som man ska hälla stearinet på någon ;) Och det var ätbart :D haha. Valde med lukt/smak av nötter :)

Idag e man på jobb. Är faktiskt pigg :) Lite småont i magen, men börjar ju bli van att den ska strula...
Funderar på om man ska ta med älsklingen till havet idag :) Om det fina vädret håller i sig...


Nu ska jag ta mitt kaffe och gå ut och ta en cigg ;)
Ciao!

Sorry....

Blev ingen förbättring på uppdatering :P

Kan börja med att berätta att jag hade superskoj på Elmia! Tyvärr har jag inga bilder för minneskortet vill inte öppna sig i datorn.... Har MASSA bilder där!!

Träffade massa kändisar!
I fredes träffade jag Bobbo Krull :D Han som äger batman bilen, fick en puss av honom på kinden ;)
(bild kommer!)

Såg Bosse Bildoktor på lördagen tror jag det var..


Skulle träffa Chip Fooze på söndagen men det var sån jäkla kö för att få en autograf så jag struntade i det... Men på måndagsmorgonen så gick jag och Johan in tidigare för att kunna fota alla bilar i lugn och ro. När vi givk där i vår egna värld hörde jag bara Johan "Cacacamilla" så vänder jag mig om och typ krockar med Fooze haha. Fick värsta chocken och började prata engelska med honom :P Vi fick bilder tillsammans iaf :D HAr inte nåt minne av vad vi sa till varann för jag hade sån hjärtklappning haha, men vet att han var väldigt trevlig iaf :)




Träffade även Magnus Samuelsson :) Jäklar vad stor han är!! Fast lite mesig ;) haha Fick hans autograf där det står till Camilla :P


Gick till nån modell oxå som jag fixade autograf till min bror :) Där stod det Till Martin (med ett hjärta) och sen hennes namn :)

För Johan gick det bra :) Blev nån tredjeplats, nån fjärde och en sjätte tror jag det var...
Här är en bild på hur lika det låg :D


Har en jäkla massa bilder.... Men tyvärr ligger dom på kameran :( Får se till att fixa den....

Tack älskling för en toppen helg!!!